Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.524
Cevap
52
Favori
59.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    102 mbit maksimum hız var niye 78 mbit.

Bu hız tanımlamasını sistem otomatik mı yapıyor yoksa Bir kilit engel mi var.
  • violason kullanıcısına yanıt

Hocam. Demekki düzetlmişler iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 16 Aralık 2024; 21:56:37 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Tehlikeye atmamak içindir. Kayıt açın durumu anlatın düzeltirler. Modem arayüzü değerlerinizi ekleyin. Sonra yarın arayın hızlandırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 16 Aralık 2024; 21:37:54 >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt

O bende sır kalsın hocam

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Başkasının hız değerine yorum yaptım...

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Uygulamada 23 tane -40 tl yazıyorsa 23 kişiyi referansınızla üye yapmış olmuyorsunuz :D

Neden öyle yazıyor ne demek o

6 ay boyunca faturadan düşülecek ücretlerin tamamı o. 36 tane de bende var. 5 referansım var bir tane de başkasının referansı kayıt olduğum için var. Kişi başı 6 adet -40. Mh ile görüştüm öyle söyledi referansları da isme kadar söylüyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 16 Aralık 2024; 22:14:35 >
    Yani simdi aylık 240 TL indirim mi alacağız..

Yoksa sadece aylık 40 TL mi?

Aylık 1 kişinin indirimi mi geçerli oluyor?

Comnette 180 gün altı misal 15 gününüz kaldı 180 güne kadar hepsi ekleniyor du.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Aralık 2024; 22:39:36 >
    O sayfada kac tane indirim varsa o sayıyı 6ya bölün.

O sayı çarpı 40 tl her ay indirim olacak

(ornegin 11 tane yazi varsa 2 referans kodu var. 2 x 40 =80 tl aylik indirim)
  • HITM@N kullanıcısına yanıt
    120 TL o zaman.

6 aya iyiymiş.

Geçiş yaptığımda sistemin tanımladığı otomatik değer. 35Mbps olan "Comnet Şok"undan sonra "bu fiyata bu hıza" sevindirik  olunca ellemedim. ISP lerin Adres Altyapı Sorgulamamda 85Mbps görünüyordu. Yani kabaca; Hattımın bu değerlerine göre Modem; Max. 102Mbps/37Mbps verin asfaltı ağlatayım diyor. Amma; TT kendi çektiği 100Mbps hat için güvenli aralık olarak %85 gibi max değer öneriyor ISP lere. Onlar da "ben ne başıma iş alıp müşteriyle uğraşıcam" diye tavsiye edilenin %90 ı default otomatik ayarlıyor, al sana 78Mbps... 

Sıkıntı yok, ben biliyorum olayı da, şu yoğunlukta, onlar da insan, hem MH lere kabus gibi bi de ben çökmeyeyim diye hem de SNR Down 11.7 civarı, risk sınırına yakın, canımı sıkıyor, 10 un altı değerler senin Modem gibi 4-5 dk da ya da hiç DSL hat alamayabilir, bağlansa da zırt pırt kopar, donar, herkesin hep şikayet ettiği "ne güzeldi şimdi ne oldu buna" durumları hep bundan. SNR ne kadar yüksek o kadar iyi, Comnet 35Mbps de SNR 24.7gibiydi, taş gibi, kamyon çarpsa sallanmazdı. Şimdi tuğla duvar gibi. Bi kaç güne MHlere musallat olurum, 100 verin der, SNR a bakar, ona göre yol alırım,  beni asıl şaşırtan UPı niye direkt 8Mbps vermişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 17 Aralık 2024; 4:57:46 >

Eyvallah hocam, tespit doğru. Bahse konu değerlere sahip "arkadaş" benim. Sıkıntı yok, el atacam konuya, aynı zamanda yeni hız ve SNR da atarım, ne kadar etkilendiği ve nelere yol açtığını da görmüş oluruz. 

Tam 36 ise; REFERANS OLANA 30 adet(5 kişi) + REFERANSLA GELENE 6 adet demek. Bu da ilk faturan 299TL demek. Benim, ilk fatura 259TL ve böyle olan herkes gibi REFERANSLA GELENE 5 adet. Herkese Hayırlı olsun.

• Bu arada arkadaşlar; COMNET  te kalan günlerimizin parasıyla ilgili bir gelişme, bir bilgisi olan var mı?

Bu fakir, bir kuyuya taş attım,  bakalım; çıkarmaya akıllı gelecek mi, bir ses gelir, bir ışık çakarsa paylaşabilirim. Şimdilik heyecana gerek yok, olumlu gelişme olursa usulünce herhalde referans Kod sayfasında paylaşırım, olmaz da ilerleyemezsek OLMADI der, başka akıllar yorar başka seslere kulak veririz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 17 Aralık 2024; 3:43:31 >
  • memogecici kullanıcısına yanıt

Hocam ne demek. Yeni değerlerinizi ve hız testlerinizi. Bu konu içine eklerseniz. Millet daha detaylı görür.

Link: https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Aralık 2024; 3:49:9 >

Olabilir, oraya da olur. Özellikle burada konuda geçtiği için hız arttırımı, DSL hat SNR değerlerini nasıl etkiliyor gibi görülmesi için her yaptığım hız değişikliğinde (belki 100, sonra da 85-90 falan talep ederim diye düşünüyorum)1 sefer modem değerlerini atarım, hem buraya konu devamlılığı için, hem de oraya. Ya da sadece buraya atar üşenmezsem son halini tek paylaşımla oraya atarım, bakarız... 

• memogecici kullanıcısına yanıt
    Bendeki hızda dansöz gibi. Demek ki sebebi bu.

Hat değerleri değiştikçe hızda aşağı yukarı oynuyor.
  • @Netgsm neden destek kayıtlarına bakmıyorsunuz ?

bu umursamaz tavır nereden geliyor?

3 gündür bakılmayan destek kayıtları var bu şikayetler hiç bir zaman unutulmaz .

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.