Netgsm İnternet e geçerken modem ve gpon cihazıda almak gerekecek . 299 TL/Ay 'in içinde modem ve gpon cihazı dahil değil .... tavsiyeniz var mıdır ? |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (45. sayfa)

-
-
Yüksek Ping derken?
Hangi yöne yüksek Ping...
Testte 9 ping çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kendi modemimiz varsa yinede modem kira ucreti veriyormuyuz?
comnetten kalan modem var simdi?
-
.. güvenli dnsler sorunsuz çalışıyor TLS ve https kullanarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 11 Aralık 2024; 17:58:24 > -
Speed test yanlış gösteriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah teşekkürler.indirdim kurdum ama galiba sadece müşteriler için bu program kayıt bölümğde yok bekleyeceğiz firmanın aramasını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık hepsi almaya başladı evet veriyorsun yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonla ararsan süreç daha hızlı işliyor. 1 saatte tamamlandı benim işlemler şuan internetim aktif.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz aramayı deneyin; hızlandırmak için.
Firma yetkilisine; özelden yazın süreçle ilgili.
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-simdi-de-ev-interneti-ile-yaninizda--158798440
-
quote:
Orijinalden alıntı: violason
Artık hepsi almaya başladı evet veriyorsun yani.kendi modeminse vermiyorsun diyenler var anlamadimki
-
@Netgsm Modem kiralama ücrerti bu fiyata dahilmi yoksa 299+60tl şeklindemi?
-
Fiber = Tarife+ Rüter kirazı (60 TL)
-
Hrubdaki temsilciye özel mesaj attım.ama temsilci enson 5 gğn önce aktif olmuş. Artık bekleyeceğiz ki arasınlar
yani hocam aylık bu 300tlde 60tl dahilmi bunu anlayamadım yoksa aylık 360tl gibi düşünelim
-
Gecis yapan biri modem dahil 299 diyor oburu yok modem haric diyor anlamadim.
-
Netgsm fiber internet kullanicilari için modem kullanım ücreti 60 TL/ ay dir.
Tarife detaylarından böyle bir ibare var. VDSL adsl kullanim için var mı yok mu bir zahmet onu da yazsalar?
Gecis yapan bir arkadasim kod ile 259 TL ye dustugunu ilk ay 299 oldugunu soyledi. Ama, o kendi modemi oldugunu isaretlemis ve ekstra fiyat cikmadi dedi. guncel faturada 299 cikiyormus.
Eger yoksa modem kirasi ben netgsme gecicem ama varsa efsanenete email yazdim haber bekliyorum.
-
360
-
Vdsl de yok; size ait modemi kullanıyorsunuz.
-
Aktivasyon kurulum ücretsiz 40 da referans indirimi 259 ₺ 6 aylık sabit diğerlerine göre en uygunu olarak görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezervuar48 -- 11 Aralık 2024; 17:22:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X