< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (30. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_demiryumruk -- 12 Aralık 2024; 22:54:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kısa ve öz
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50
-
Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 aydır netgsm abonesiyim otomatik ödeme talimatı verdim .
İndirim kodum :NTGS10E2PU
Başvuru yapmak için linki kullanabilir yada Telefon ile başvuru yapabilirisiniz +90 850 309 0 309 nolu numaradan.
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
-
Merhaba arkadaşlar bende comnet mağduru olanlardanım. Uygun fiyatlı olarak netgsm e taşıma yaptım.
Konu hakkında sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGVTJKHAQ
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVTJKHAQ
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Davet kodu : NTG3GR5L7
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
-
NETGSM 6 ay 40TL indirim: Referans kodunu kullan sende NETGSM avantajlarından faydalan.
Kod : NTGVRTUW90
-
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGW80GF3 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGW80GF3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X