Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
210
Favori
462.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Netgsm sim kart nihayet geldi. Ama ben 2 gün önce Turktelekomdan Turkcelle geçiş başvurusu yaptım ve yarın sabah geçiş tamamlanacak. Turkcell iletişim merkezi hat açılınca gelin sözleşme yapalım, tarifenizi belirleyelim dedi. Bu arada ben Turkcell' in verdiği sim kartı kaybettim. Yenisi de 135 tl imiş. Acaba ben Turkcell hattını aktifletmesem NetGSM' ye ne zaman nasıl geçebilirim? 10 gün içinde Turkcell hattı aktiflenmediği takdirde hat Turktelekoma geri dönecek sanırım. Öncesinde veya sonrasında nasıl bir yol izlenenebilir? Internette böyle bir duruma yönelik bir çözüm bulamadım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm kullanıcısına yanıt

merhaba, mhrs randevu sisteminden ve devlet kurumlarindan mesajlar sorunsuz geliyor mu?

• NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

3G, 15-20 dakika kullanınca H+'dan H'ye geçiyor ve internet kopuyor. (Görsel 1)

4.5G, internet sorunsuz ama çekim gücü düşüyor. (Görsel 2)

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Normal şartlarda Turkcell e geçiş saatinizden hemen sonra Netgsm e taşıma talebinde bulunabilirsiniz,operatörünüz de en geç 2 gün içinde red ya da onay verir ancak detaylı ve net bilgi için konuyu Turkcell ile de görüşmenizde fayda var.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

EVET 182 DEN VE SGK İLAÇ YAZILDIĞINDA DAN SMS GELİYOR

DİĞER DEVLET KURUMLARINI BİLMİYORUM

• derya78 kullanıcısına yanıt

E devlet smsleri geliyor mu hocam?

• Onu bilmiyorum geçende bir arkadaş tapu işlemi için sms gelmiyor yazmıştı

• Night Mode kullanıcısına yanıt

daha önce aynı bölgede türkcell mi kullanıyordunuz o zaman bu sorun varmıydı

Hocam E devlet iki aşamalı giriş aktif ise her giriş yapmayı denediğinde sms kodu geliyor. Eğer bu kod gelmiyorsa E devlete giriş yapamazsınız örneğin. Eğer bu kod geliyorsa yani E devlet girişlerinde bir sorun yok ise bu iyi bir durum.

• bilen arkadaşlar yardımcı olur yada netgsm arayıp sorabilirsiniz

Hocam Telekom da uygun tarife bulamaz isem NetGsm e geçeceğim gibi duruyor.

• merkezi kayıt kuruluşu e -mkk dan sms geliyor

oda devletin

• bu bedava nerdeyse taahhütsüz üstelik

babam tuşlu telefon için taşıdım gayet memnun 100 dk 25 tl konuşuyor

annem içinde numara taşıma için akbank enpara sms olayını bekliyorum bu çok yavaş ilerliyor banka ile bu kadar çok mu zor entregrasyon yapmak

uzadıkça uzuyor sms olayı ondan çok abone gelemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 5 Haziran 2024; 16:46:55 >

Hocam benim için E devlet smsleri önemli inşallah bu konuda bilgi alabilirsem ona göre karar vermek daha kolaylaşır.

• Night Mode kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yaşamış olduğunuz durumun detaylı incelenmesi için 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşmenizi rica ederiz.

Bilgi olsun diye söylüyorum enpara’da sorun yok ben kullanıyorum.

• Merhaba,
    E devletten sms ulaşmaktadır.
  • Netgsm kullanıcısına yanıt

1 saat önce borcumu akbanktan ödedim borç netgsm hesabımda görünüyor hala yarın mı düzelir

• Akid kullanıcısına yanıt

anlaşma olmadan cesaret edemem ki

üstelik akbank ta yok

Merhaba,
    Yarın da işlenmemiş olursa 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.