Bunu olabildiğince kısa ve öz tutmaya çalışacağım. Üniversitede 2 oda arkadaşımla yaşıyorum ve 1200 mbps hızında Xfinity Wi-Fi için para ödüyoruz. Koaksiyel kablomuzun internet için çalışacağı tek bağlantı noktası, muhtemelen bilgisayarımdan 15 metre uzakta, evin karşı tarafındaki yemek odasıdır. Benim ve oda arkadaşımın odasına ulaşmadan önce birden fazla duvardan ve mutfaktan geçmesi gerekiyor. Pek çok soruna neden olan hız testleri yaparken 30'u aşağıda tutmakta zorlanıyorum. Evet, Ethernet'in oyun amacıyla kullanılması gerektiğinin farkındayım ancak bizim durumumuz için bu mümkün değil. Üçümüz de bazen aynı anda oyun oynuyoruz. Daha iyi Wi-Fi hızlarına sahip olmak için seçeneklerim nelerdir? Not: Bilgisayar yeni olduğu ve anakart üzerindeki Wi-Fi kartı çok zayıf olduğu için Wi-Fi adaptörü kullanıyorum. Zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür ederim ve gerekirse açıklığa kavuşturabileceğim başka bir şey varsa lütfen bana bildirin! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimosa09 -- 25 Mart 2023; 15:8:47 > |
Bildirim