Şimdi Ara

Netflix Türkiye fiyatlarına zam: İşte yeni abonelik fiyatları (2023) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
5
Favori
17.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O değil de bunun üzerine bir de hesap paylaşmada ek para alırsa çok sıkıntı olur, millet hepten kapatır heralde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkede enflasyon var paramız değersiz eyvallah ama yapan nasıl yapıyor. Amazon prime belki 50-100 lira olması lazım ama adam 8 TL diyor.

    Disney yurtdışı fiyatını çarp 20 ile çok daha yüksek hali hazırdaki fiyatına göre ama ülkeye özel fiyat veriyor.

    Burada ülkede enflasyon var demek yeterli bir sebep değil ne yazık ki işte rekabet bu yüzden güzel tekel olsa belki daha da yüksek yapacaktı insanlar bir Netflix var deyip kabullenecekti ama şimdi herkes başka platforma gidiyor. Bu fiyatla çoğu kullanıcı yeni üyelik almaz mevcutlar da bitince çıkar.

    Ayrıca Türk yapımlar ne yazık ki çok kötü tamam sektör gelişsin daha çok farklı iş yapılsın da yani çoğu işte sadece içki içebildikleri için içen ve sadece sevişme sahnesi de olsun diye konulan sahneler özellikle göze batıyor.

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Arabam yok benzine zam gelmiş, bana ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi benim Netflix erişimin var ama yine de Stremio dan izliyorum. Çünkü Netflix internet hızım yüksek olmasına rağmen 1080 P de kalmıyor kalite çok düşüyor izlerken.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sdelta S kullanıcısına yanıt

    Ayn biz fakiriz.



    Neyse gideyim de aylık 35₺ ye aldığım Disney+ servisimden 4K UHD + HDR + Dolby Atmos destekli filmleri izleyeyim. Allah'ın izniyle diğer ülkeler gibi zengin olduğumuzda 94₺ bayılıp 4K UHD ve Dolby Atmos destekli Netflix alırım 

  • 0 TL ile yola devam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fotokopi makinesinden çıkmış gibi birbirinin aynısı içerikler için fazla buldum.

  • Yanii artık paparada kurtarmayacak demek :(

    Üzdün Netflix...

  • şaşırmadık

  • dursundao kullanıcısına yanıt

    Yerel fiyatlandırma. Hiç duydun mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda vizyonsuzluk paçalardan akıyor..inat,rec tv,hdfilm vs. nedir ya..reklamdan sinir hastası oluyorsunuz..bi bok izlenmiyor..lakin netflix de bokunu çıkardı ama.. sürekli zam yapmak nedir,zaten animasyonlara bile koyduğu gay sahneleriyle iyice bıktırdı..ulan her yapımda gaylik dayatması yapmak zorunda mısın...aç bir gayflix ordan yürü madem..keşke şu Amazon prime içerikleri biraz daha artırsa yeter aslında..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden 2.5 dolara denk geliyor hic hesapladın mı? Yurtdışı fiyatının 5-7 de 1 i. Size ne lazım paşam 9.99 mu olsun istiyorsunuz? Exxen fiyatlarına da bir bakın bakalım fark nedir. Ekmek 5 lira buna sesiniz çıkmaz zaten bu adamlar da para kazanacak tabiki de. Sen a101 e gittiğinde bu ürün bimde daha ucuz diyerek bim den alıyorsan burada da netflix pahalı diyerek exxen veya amazon prime geçebilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    Zammı savunduğum sanılmasın. Şu anki zamlı ücretler bile yerel fiyatlandırılmış halde zaten. 10-20 lira da olamaz ki. Paranın değer kaybından gelecek de 200 de olacak, 1000 lira da olacak malesef. Bol sıfırlara geri döneceğiz.

    Ben şahsi olarak ödediğim parayla ne alabiliyorum, neye karşılık geliyor o şekilde ölçüyorum. Parayı herhangi bi mal ile ölçün. 1000 lira olduğunda onunla ne alabiliyorsun buna bakmanız lazım. Veya maaşının yüzde kaçına denk geldiğini hesaplamak da bi yöntem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşündürücü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

    Ben yerel fiyatlandırmalar arasında da ucuzunu seçiyorum amazon ve disney alternatifi var ondan iptal ettim.


    Nisan zammı eyvallahtı bayadır zam yapmamışlardı ama şu zammı kabul etmiyorum yani. Benden 3 dolar alıyordu artık hiç alamayacak. Üzerine kullanıcı verisi de kaybetti. Onu da pazarlıyorlar sonuçta. He 3 dolar ne az bi para ama 200 bin kişi iptal ettiğinde her ay minimum 600 bin doları rakiplere kaptırıyor. Düşünsünler şimdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 14 Eylül 2022; 11:26:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir yıldır IP TV'den tüm platformları izliyorum. Kaçaksa kaçak. Canlı tv'de sıkıntı yaşamadım. VOD 1 gün içinde güncelleniyor.

    -Netflix
    -EX-XEN
    -BLUTV
    -DISNEY+
    -AMAZON
    -BEIN CONNECT
    -GAIN

    Bu platformlara para dayanmaz artık. Maç yayınlarını da katarsak, aylık 700 TL'ye geliyor tüm platformlar.

    Bunlar bir çatı altında birleşemediği sürece, IP TV devam diyeceğim.

    IP TV'yi övmüyorum. İçerik izlemek istiyorum fakat ayda 700 TL gibi bir bütçe ayırmak istemiyorum. Bütün olay bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaptığın şey enflasyonu başka mal üzerinden hesaplamak. Yerel fiyatlandırma başka bir şey koca şirketler bunu yaparken halkın gelir düzeyi, refah düzeyi ve bu (evet yaşamsal ihtiyaçlar karşısında lüks sayılıyor) lükse verebilecekleri ücreti hesaplıyorlar.


    Netflix zaten zam yapmıştı. Bunun enflasyondan kaynaklı olduğunu söyleyemediler naif bir şekilde başka yolla söylediler, insanlar çok ters karşılamadı. Son yaptıkları zam ise büyük bir enflasyon ortamında olmadı durduk yere oldu bu tepki alır.

  • dursundao kullanıcısına yanıt

    Kalkıp online bir hizmeti a101 deki yumurtayla kıyaslayan, karşısındakine saygısı olmayıp yakıştırmalar yapacak kişiye yerel fiyatlandırmanın nasıl yapıldığını anlatmaya çalışmayacağım.

  • Antor kullanıcısına yanıt

    neyi iddia ettiginizi anlayamadim. amerikada 10 dolarken bizde 2.5 dolar gibi bir fiyata geliyor. 4’te 1’i fiyatina bile isyan ediyor belese alismis guruh. senin ulkendeki refah duzeyinin sorumlusu netflix mi?


    kaldi ki sunu anlayamiyorum. yukarida bir arkadas da demis. bir tavuk durum yiyecegin paraya 1 ay sinirsiz orijinal icerik izleyebiliyorsun. bunu dh oluculerine anlatmak zor ama 1 tavuk durum parasini 1 aylik keyfine harcamaya korkan adam icin ben yorum yapmam zaten. bu hastaliga varacak derecede cimrilik ve tabiri caizse oluculuktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papara indirimi ile birlikte 70 e anca düşüyor,...4 ₺ ye Amazon prime aldım yüzüklerin efendisi izliyorum.Netflix iptal ettim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.