< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netflix Cozunurluk sorunu (4. sayfa)
-
-
Bende aynı TV var 1080p hep.. Xbox da sorun yok kesin Philips kaynaklı ama nasıl çözülecek bilmiyorum.. reddit te var mı gelisme bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tv'yi resetleyince düzeliyor yazan var reddit'te ama ben denemedim. sorumluluk almayayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uret21tv'yi resetleyince düzeliyor yazan var reddit'te ama ben denemedim. sorumluluk almayayım.
10 kez resetledim olmuyor.
Defalarca TV reset attım programı sildim yükledim hala 1080p
aynen bende de sorun devam ediyor. hayır tv güncelleme falan da almıyor nasıl çözülecek merak ediyorum açıkçası.
-
Varmı bir gelisme acaba ben hala 1080p
Bu sefer de 480p oldu yine haydaaa
benim de 35mb hiz varken 1080p ötesine geçmiyor Philips TV'lerde genel olarak sorun var gibi
Çözüm bulan varmı?
Bugün Google da baktım biraz net birşey yok ancak şikayet var.com da birkaç kişi daha ayni konudan şikayetçi olmuş Philips e ..bende yazdım isterseniz yazın durum bende de hala aynı..buarada fark ettiniz mi bilmiyorum YouTube ta da çoğu yerli kanal video 720 yada 1080 p açılıyor..4k kanalların bir çoğu düşük açılıyor bazıları 720 p.. bundan da şikayetçi olmuş insanlar
Bende çok okudum yorumları herkes aynı şikayette bulunmuş sorun yüzde yüz Philips in Netflix uygulamasindaki uyumsuzluktan
Ben mesela xbox dan açıyorum Netflix i tv direkt 4k oynatıyor
Arkadaşlar şimdi müşteri iletişim merkezi ile görüştüm, sorunun philips kaynaklı olduğunu ve Globalde yaşandığını söylediler. Aralık ayı içinde Türkiye için yazılım güncellemesi gelecekmiş. Boşuna TV ile uğraşmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winston-tuborg -- 7 Aralık 2020; 13:23:22 > -
eyvallah hocam sağol philips müşteri hizmetleri mi söyledi bunu
-
Şansimiza az kişide olan bir sorun değil yoksa hayatta düzelmezdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Kadirdalgiceyvallah hocam sağol philips müşteri hizmetleri mi söyledi bunu
Aynen müşteri temsilcisi söyledi. Bi süre tv yi rahat bırakalım 1080p hdr çalılıyor bende onunla idare ediyorum.
-
Ben xbox üzerinden açıyorum hocam 4k direkt
Güncelleme geldi, problem çözülmüş bilginize..
-
Teşekkürler hocam televizyona da netflixe de güncelleme gelmiş
TV güncellemesini yaptım bende de düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X