Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
116.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her fragmanında birinin ağzını burnunu dağıtan herif görmek zor olmuyor merak etme. Eminim rtük için de zor olmuyordur... Televizyon izlemek zorundayım. Ama netflix izlemek değil. Bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Safsataya başvurmadan cevap istemiştim. Hem safsataya başvurdun (ad hominem, straw man gırla gidiyor) hem de hiçbir soruma cevap veremedin.

1 - Ben senden medya aracılığı ile eşcinsel olunabileceğine dair bir araştırma istedim. Sen ise cinayet, kavga gibi alakasız şeyleri eşcinsellik ile aynı kefeye koyarak cevap verdin. Sana medya kitleleri etkilemiyor demiyorum. Hiçbir medya etkisi insanı eşcinsel olmasına neden olamaz diyorum. Eşcinselliğin dinamiğini araştır. Peki eşcinseller niye tv izleyerek heteroseksüel olmuyor?

Eşcinsellik nüfusun azalmasına sebep olur diyerek yine boş yapmış ve cahilliğini sergilemişsin. Öncelikle hiçbir bireyin üremek veya çocuk yetiştirmek gibi görevi yoktur. Nüfusun azalması bireylerin problemi değildir. Sonrasında evlenip çocuk yapmayan sürüsüne bereket çiftler var. Tam aksine taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olan gay çiftler, sperm bankasından çocuk sahibi olan lezbiyen çiftler var. Bunlara ne diyeceksin?

2 - Ben sana eşcinsellik suç olmadığına göre yönlendirmek neden suç olsun diye sordum. Yine alakasız cevap vermişsin. Pozitif ayrımcılık istediğimi hatırlamıyorum. Netflix de isterse %100 eşcinsel ilişki olan içerik üretebilir, yasaklamak için sebep olamaz.

Not: Netflix'e 30 günlük deneme hariç üyeliğim hiç olmadı.

• Tarafsız yayıncılık mı? Taraf olunabilir, yalan ve saldırı dili olmasın. İnternete gelene kadar geleneksel yayıncılığı baksın RTÜK. Tarafsız olması beklenen tek yayıncı kuruluş TRT olabilir.

• Yönetmeliğe göre medya kuruluşlarının “tarafsız, hakkaniyet ölçüsünde ve ayrımcılık içermeyen” yayın yapması gerekiyor.

Keşke bu yazdıklarını uygulasa atv, trt, beyaz TV Vs hepsini kapatması lazım

• V-for-vandetta kullanıcısına yanıt
    Gayet tarafsız yayın yapılıyor en güvenilir kurumda TRT.
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Gözüm ünlem işareti aradı ama göremedim

• Steril film izlemek isteyenler icin TRT var zaten. Nerden bilecekmiş öyle bir sahne cikacagini. Hem muhafazakar takılacak hem her "halttan" eksik kalmayacak. Dedikleri gibi siz eğitilmezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tanrım sana teşekkür ederim iyi ki diğer bilinmeyen altyazı ile izleyebildiğim programı keşfetmemişler umarım keşfedemezler

O yüzden filmlerde PEGI değerlendirmesi var değil mi?
    İtalya bizden 10 kat refah iken ve tecavüz oranı çok daha az iken cinsel filmler 14 yaş üstü oluyor. Kesin gençleri berbattır ıyy.
    +18 +16 yasakları her boktan etkilenecek yaşı geçmiş insanlar izlese ne olur mantığıyla konur.
    Ayriyeten yaşını girerse ve aile modu açıksa izletmiyor zaten. Bu yüzden engellenemez.
    Ama kim takar? Sonuçta başkanlık sistemi uçuruyor 170'den kanun dışı zamla 1.500'e kayıt yaptırtan sistem uçuruyoooo.
    Kanunlara göre engellenemez baştan.
    Ayriyeten bunun nesini savunuyorsun? Çocuğuna, ki varsa, senin daha AKP'ye oy verebildiğini bile düşünmüyorum ki çocuğun olsun, eşcinsel dizi-film izleyip izlemediğini IMDB üstünden Parents Guide kısmından bakarsın. Ona bile üşenirsen aile modunu açar, çocuğun yaşını netflix'e kaydeder çocuğun istese bile açamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Gayet tarafsız yayın yapılıyor en güvenilir kurumda TRT.
    şu hayatta en nefret ettiğim insan tipi gözünün içine baka baka veya internet deyimiyle hiç utanmadan yalan söyleyendir.

asla tahammül edemem buna.

Senin de nasıl bir at gözlüğü taktığın belli ki göz göre göre yalan konuşuyorsun. Aç bir beyaz tv, ahaber, trt izle. Hala tarafsız diyorsan da en yakın hastaneden bir randevu al, bunun için uygun bölümler var orada. Neyse artık senin yorumlarını okumaya gerek yok, boş yaptığın belli.

şu arkadaşı herkes bloklasın. Kendi kendine konuşup gider konuları işgal etmez böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinakyuz

Steril film izlemek isteyenler icin TRT var zaten. Nerden bilecekmiş öyle bir sahne cikacagini. Hem muhafazakar takılacak hem her "halttan" eksik kalmayacak. Dedikleri gibi siz eğitilmezsiniz.
    Çocuğumla ailecek netflix çocuk bölümünden +7 yaş sınırı olan bir film seyrediyorum. Karşıma bu sahne çıkıyor. Bu rezil bir durum, bunu savunmak daha büyük bir rezil durum.

Evet, hem muhafazakar geçineceğim, dinimi yaşayacağım, ibadetlerimi yapacağım hem de bu dünya nimetlerinden (helal dairesi içerisinde) faydalanacağım. Bu din sadece camide ve sadece evde yaşanılanacak bir din değil, Dini cami içinde hapsetmek isteyenlerin söylemleri bunlar.

"Siz eğitilemezsiniz" derken aslında benimle ilgili değil kendinizle ilgili fikir veriyorsunuz. Karşı tarafa saygınız bu kadar mı?
    Neyse fazla yazmayayım, belki hemen bloklarsınız.

İçimden yalanını... geçti ama diyemiyoruz. Ne yapalım sansürlerimiz buna bile karışacak en sonunda. 16 bitlik texti gönderemeyeceğiz.

• Senin Ahlak Kavramini tanimiyorum RTÜK! Sigarayi bile sansürleyen zihniyetsin!

• Rahatsız edici olduğunu düşünen PARA verip üyelik almaz. Bunun tek açıklaması bu.
    Çok yazık ve üzücü olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portrey -- 1 Ağustos 2019; 18:42:14 >
  • tekrar merhaba torrent
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Bir siyasi görüşü temsil ediyorsunuz ve mensubu olduğunuz siyasi görüş bu ülkenin dünyayla bütünleşmesine zarar veriyor. Size saygım var ama görüşünüze degil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan yandaş medya tamamen ceza almalı o zaman!
    Eğer " “tarafsız, hakkaniyet ölçüsünde ve ayrımcılık içermeyen” yayın şartı varsa!
    Yerseniz!

• Bu hukumete yaranilmaz. Anca gotursunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stranger things 4.sezon

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar:
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.