Şimdi Ara

NETELLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir ALex

quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

quote:

quote:

bakalım pos cihazından biraz sonra deneyeceğim para çekecek mi

ben dün çekdım sorunsuz çekıyor hesabında para olunca

Şans bu ya gelen çocuk kardeşim pos cihazını unutmuşum nakit var mı ulan bi işler yolunda gitmedi bugün :)

neteller hesabımı dondurmuşlar galiba şimdi ben bunları nasıl arıyacağım?

Thank you for your email.

At this time, your NET+ card is frozen and we require a phone verification call to resolve and help you reactivate your card.

Please contact us by using one of the telephone numbers published on the following page and an agent will gladly assist you.

çok para girer mi ev telefonuna :(

Neden dondurmuslar ki ev telefonu yazar yine

ya adamlar haklılar sonuçta 5+ defa bugün atmden yanlış şifre denedim :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bakalım pos cihazından biraz sonra deneyeceğim para çekecek mi

ben dün çekdım sorunsuz çekıyor hesabında para olunca

Şans bu ya gelen çocuk kardeşim pos cihazını unutmuşum nakit var mı ulan bi işler yolunda gitmedi bugün :)

neteller hesabımı dondurmuşlar galiba şimdi ben bunları nasıl arıyacağım?

Thank you for your email.

At this time, your NET+ card is frozen and we require a phone verification call to resolve and help you reactivate your card.

Please contact us by using one of the telephone numbers published on the following page and an agent will gladly assist you.

çok para girer mi ev telefonuna :(

Neden dondurmuslar ki ev telefonu yazar yine

ya adamlar haklılar sonuçta 5+ defa bugün atmden yanlış şifre denedim :(

o zaman araman şart

• Kardeşim sen e-mail gönder onlara ve seni aramalarını şöyle numaranı bırak bunu ingilizce olarak yap.Eğer yeteri kadar Ingilizce bilmiyorsan onlardan türkçe bilen birini talep et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Kardeşim sen e-mail gönder onlara ve seni aramalarını şöyle numaranı bırak bunu ingilizce olarak yap.Eğer yeteri kadar Ingilizce bilmiyorsan onlardan türkçe bilen birini talep et.

telefon numarasını nasıl yazayım +90 0544 999 99 99 birleşik bu şekilde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michu9 -- 15 Mayıs 2013; 14:12:12 >
  • quote:

quote:

Kardeşim sen e-mail gönder onlara ve seni aramalarını şöyle numaranı bırak bunu ingilizce olarak yap.Eğer yeteri kadar Ingilizce bilmiyorsan onlardan türkçe bilen birini talep et.

Evet kendinin aranmasını istiyorsan bizim ülkenin alan kodu olan +90 ile başlayarak yaz gönder.Birleşik Krallık +80 le başlar bu arada.Benim Neteller'im de Ecocard'ım da var Ecocard beni aradı fakat gizli numaradan aradı.Hızlı numaralara kapalıydı açmamı istediler.Kapatmıştım erkek olmama rağmen bayan sapığim çok ne yapayım Sende de böyle bir durum olabilir.Onun için gizliden arayabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

http://www.neteller.com/tr/destek/

netellerde Türkçe bilenler çalışıyordu, buradan Türkçe mesaj at ben daha önce bir beyle konuşmuştum ismi Ömer olabilir telefonda halletmişti. Numaranı yaz mesaja kesinlikle aranmak istendiğini söyle. Mail adresi olarak gerekli yere netellerde kayıtlı email adresini gir.

Ama ingilizce destekleri gibi olmayabilir Türkçe bilen birinin cevap hızı acelen yoksa yap bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 15 Mayıs 2013; 14:23:31 >

• quote:

quote:

quote:

Evet kendinin aranmasını istiyorsan bizim ülkenin alan kodu olan +90 ile başlayarak yaz gönder.Birleşik Krallık +80 le başlar bu arada.Benim Neteller'im de Ecocard'ım da var Ecocard beni aradı fakat gizli numaradan aradı.Hızlı numaralara kapalıydı açmamı istediler.Kapatmıştım erkek olmama rağmen bayan sapığim çok ne yapayım Sende de böyle bir durum olabilir.Onun için gizliden arayabilirler

Eyvallah abicim ya yardımların için gönderdik bakalım ne zaman arayacaklar bugün mesai bitmeden arasalar bari yoksa yarına kalır herhalde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

quote:

http://www.neteller.com/tr/destek/

netellerde Türkçe bilenler çalışıyordu, buradan Türkçe mesaj at ben daha önce bir beyle konuşmuştum ismi Ömer olabilir telefonda halletmişti. Numaranı yaz mesaja kesinlikle aranmak istendiğini söyle. Mail adresi olarak gerekli yere neteller adresini gir.

Aynen teşekkür ederim attım mail ingilzce attım ama türkçe destek istiyorum falan yazdım şimdi konuşur karşıdaki tam anlaşamayız falan uzamasın iş

• Oh be netellerden Allah razı olsun şimdi aradılar doğum tarihi ve çocukluk kahramanımı sordular söyledim blokeyi kaldırdık dediler
  • quote:

Oh be netellerden Allah razı olsun şimdi aradılar doğum tarihi ve çocukluk kahramanımı sordular söyledim blokeyi kaldırdık dediler

Hayırlı olsun

• quote:

quote:

Oh be netellerden Allah razı olsun şimdi aradılar doğum tarihi ve çocukluk kahramanımı sordular söyledim blokeyi kaldırdık dediler

Hayırlı olsun

Eyvallah bi de şu para çekme işini sıkıntısız yapsak çok harika olacakta... HSBC nin atm ye gidiyorum mesela ve ayrıca en az bi 5 bankanın atmsinden denedim denizbank akbank işbankası ziraat falan hepsine kartı takıyorum şifre soruyor şifreyi onaylıyordum para çekme bölümü geliyor direk ama tl geliyor hiç bişey sormuyor,hadi madem böyle çekeyim diyorum sonra şifre yanlış uyarısı veriyordu şimdi şifre işini hallettik :) ,parayı nasıl döviz çekicem bilmiyorum yada 25-30tl için hiç uğraşmıycam tl olarak çekicem taş atıp kolumuz yorulmadı ya kumardan aldık nasılsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.