Şimdi Ara

Netbookta Fm 2011 çalıştırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 5 Kasım 2010; 0:49:02 >

• E daha ne istiyon. Ama yıllar geçtikçe kasar
  • ya nasıl becerdin onu açıklarsan sevinirim
  • 2009'a kadarkiler çok keyifli çalışır da, son iki versiyon şu "çok gerekli" 3D yüzünden zorluyodur. Tebrikler, ne diyim
  • ya beyler bende de lg x130 var fm 2010 çalıştıran duydum nasıl yapacam bu işi
  • özellikle de win7 de cözünürlükte hepimizin sıkıntı yasadıgı ortada.yabancı forumlarda bi ipucu buldum ve kullanıyorum.win7 de max 1024x600 olan cözünürlügü 1024x768 ve 1152x864 yapmak mümkün.
    kısaca altta anlatıcam izliyeceginiz yolu ancak malum cözünürlükleri secince yazı kalitesinde düşme yasanıyor,bunu bi nebze olsun azaltmak için ise denetim masasından yazı boyutlarını deneme yanılma yoluyla buyuterek kendinize gore ayarlamanız mumkun.

-baslat calıstırdan regedite giriyoruz
    -regeditte bilgisayar sekmesinde arama yaparak "Display1_DownScalingSupported" degerini 0 olan degeri 1 yapıyoruz.dikkat:aramayı bikac kez yapın zira "Display1_DownScalingSupported"bu degerden 3-4 tane var ve hepsinde gerekli degişikligi yapmanız gerek.
    -gerekli degişiklik yapıldıktan sonra cihazı ac kapa yapın ve cöznuruluk ayarlarına girip istediginiz modu secin.
  • sorduk mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birine yardımcı olabilir diye düşündüm..

pardonda göZüne mi battı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx24

ya nasıl becerdin onu açıklarsan sevinirim

intel 3150 ekran kartı yetiyor mu
    şunu bi adım adım yazın nereden indireceğimizi,başka ne gibi kurulumlar yapacağımızı birisi yazarsa çok memnun kalacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.