Bildirim
netbooklar hakkında fikriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
1015 px aldım cok memnun um
_____________________________ -
nerden aldın dostum ve ne kadara ? _____________________________ -
vatandan 623 liraya aldım bugun 4.günü _____________________________ -
şarjı ne kadar gidiyo ? 6 hücreliydi dimi ? eksik gördügün özellikleri varmı? _____________________________ -
6 hucreli pil , dengeli mod da kullanıyorum yaklasık 7.5 saat aktif kullandım pil ömrü birkaç sarjdan sonra biraz daha yukseliyormus sen 8 saat gibi düşün ;) _____________________________ -
çok teşekkürler verdigin bilgiler için _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: turkishwizard04
6 hucreli pil , dengeli mod da kullanıyorum yaklasık 7.5 saat aktif kullandım pil ömrü birkaç sarjdan sonra biraz daha yukseliyormus sen 8 saat gibi düşün ;)
hocam bu süre wireless kullandığında mı?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
quote:
Orijinalden alıntı: turkishwizard04
6 hucreli pil , dengeli mod da kullanıyorum yaklasık 7.5 saat aktif kullandım pil ömrü birkaç sarjdan sonra biraz daha yukseliyormus sen 8 saat gibi düşün ;)
hocam bu süre wireless kullandığında mı?
yok hocam kablo takmıstım, wireless kullanınca pil daha az dayanıyor onun tam saatini bilmiyorum_____________________________ -
pc' nin çalışma sesi nasıl ? bide ısınma problemi oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylazz08 -- 14 Eylül 2011; 13:58:19 >_____________________________ -
çalışma sesi mi öyle bir sesten haberim yok desem yeridir, kullanırken tek duydugum ses bastığım tuşların sesi, dün nerdeyse hiç kapatmadım kucagıma alınca fanın oldugu yer sıcak rahatsız ediyor bu normal butun netbooklar aynı sekilde ısınıyor o sıcaklık çalışmada bir soruna neden olmuyor ( not : adanada sıcaklık yaklasık 35 derece bunuda hesaba katmayı unutmayın ) _____________________________ -
bayagı güldüm :) verdigin bilgiler için çok teşekkürler _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler