Şimdi Ara

Netbooka Flash Bellek İle Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Packard Bell Dot u Celeron İşlemcili Bir Netbookum Var. Format Atmak Şart Oldu... Üzerinde 7 Ultimate x64 Sistem Var... Forumu Gezdim Bootable Programlarını İndirdim, Denedim Flashı Bootable Olarak Gösteriyorum Biosta Görünüyor Fakat Format Bir Türlü Başlamıyor... Acaba Nereyi Atlıyorum Yada Eksik Yaptığım Birşey Mi Var ? Neden Görmüyor Olabilir Yardımcı Olabilir Miyiz ? Şimdiden Teşekkürler !

• quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

Arkadaşlar Packard Bell Dot u Celeron İşlemcili Bir Netbookum Var. Format Atmak Şart Oldu... Üzerinde 7 Ultimate x64 Sistem Var... Forumu Gezdim Bootable Programlarını İndirdim, Denedim Flashı Bootable Olarak Gösteriyorum Biosta Görünüyor Fakat Format Bir Türlü Başlamıyor... Acaba Nereyi Atlıyorum Yada Eksik Yaptığım Birşey Mi Var ? Neden Görmüyor Olabilir Yardımcı Olabilir Miyiz ? Şimdiden Teşekkürler !

Bazen flash disk harddisk olarak görünebiliyor. Hard disk boot priority bölümüne baktınız mı: görünüyorsa birincil seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

Arkadaşlar Packard Bell Dot u Celeron İşlemcili Bir Netbookum Var. Format Atmak Şart Oldu... Üzerinde 7 Ultimate x64 Sistem Var... Forumu Gezdim Bootable Programlarını İndirdim, Denedim Flashı Bootable Olarak Gösteriyorum Biosta Görünüyor Fakat Format Bir Türlü Başlamıyor... Acaba Nereyi Atlıyorum Yada Eksik Yaptığım Birşey Mi Var ? Neden Görmüyor Olabilir Yardımcı Olabilir Miyiz ? Şimdiden Teşekkürler !

Bazen flash disk harddisk olarak görünebiliyor. Hard disk boot priority bölümüne baktınız mı: görünüyorsa birincil seçin

Hocam Biostan Yaptım Bütün Ayarları Birincil Olarak Görülüyor Zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

http://forum.donanimhaber.com/m_46205513/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46205513

Çok Teşşekkürler Hocam Sorun Çözüldü !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek ile BIOS Update!
    15 yıl önce açıldı
    Usb Flash Bellek önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.