Şimdi Ara

Netbook windows 7 ultimate ye xp kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttigim üzere casper marka netbook bilgisayarım var bir süre önce windows xp yüklemeleri için servise verdim. orjinalinde windows 7 starter yüklüydü geldiginde windows 7 ultimate yüklemişlerdi neyse deyip kullanmaya devam ettim ama artık çok fena kasmaya başladı ve bende usb boot oluşturup biosu ayarlayıp formata başladıgımda herşey hazırlanıp tam kurmaya başlayacakken mavi ekranda aşağıdaki gibi bi ileti alıyorum

windows xp prefessional setup

no previous version of windows nt can be found on your computer setup cannot verify that you qualify to install this upgrade product

to quit setup press F3

yazıp yüklemeyi durduruyor ve bilgisayar yeniden başlıyor tekrar deniyorum yine aynı döngüde devam ediyor bunun için usb yi kontrol edip silip tekrar oluşturdum bios ayarlarını kontrol ettim sonunda araştıra araştıra elimdeki usb aygıtını usb cd rom'a bile çevirip cd gibi bootladım :) yinede oraya gelince kurda engelliyor yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Once diski silip sonra xp yuklemen gerekiyor. Yani 7 yi komple kaldir disk bosta iken xp yukle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki rica etsem anlatirmisin nasil windows 7 yi kaldiracagim once ? Yani disk silme derken!! Yani format atarken kura gelmeden diski sil diyosan daha o işleme gelmeden direk bu yazı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveleon -- 13 Ocak 2014; 0:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardımcı olacak yokmu sorunun tam anlaşılması için videoya çektim isterseniz bi göz atın bi zahmet

http://www.youtube.com/watch?v=osLCbWz45Jk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveleon -- 15 Ocak 2014; 18:49:03 >
  • yardımcı olabilecek kimse yokmu ya?
  • Hiren Boot Cd ile HardDiskinizin Markası Ne ise O HardDiski Fabrika Yazılımıyla Biçimlendirin.Ardından Windows Xp Sp3 Tr Msdn Kurmayı Deneyin Modifiyeli İşletim Sistemi Kullanmayın Yazık Edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.