Şimdi Ara

netbook ve hd filmler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. yeni bir netbook almayı düşünüyorum. Samsung N102S-B04TR gibi bir model olabilir. 720P nadir de olsa 1080p film izlemeyi düşünüyorum. kimi diyorki gerekli programlarla izleyebilrisiniz diyor kimi de izleyemezsiniz diyor. Peki sizce oynatabilir mi ? windows 7 kurulu olucak kullanan var mı ?

• Belki benim ramimden dolayidir bilemiyorum ancak ben daha 1080p oynatan ne program bulabildim netbook icin ne de her 720p yi tam performans calistiran program. GOM en kotusu, K-lite eh ama 1080p asla, vlc yanindan gecme bence bu tam bir linux programi, bs player bu da filmine gore davransa da yine 1080p acamadim. Gordugun gibi bir cok sey denedim ama olmadi bunlari goze alarak almalisin netbook ki bana kalsa zaten kucuk ekranda pek zevki cikmiyor filmin gerci alisinca da baska bilgisayarda izlemek zor oluyor orasi ayri:D
  • Hocam imkanın varsa hiç netbook olayına bulaşma al bir notebook rahat et netbook ile yapılabilecek şeyler çok kısıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestayla

Hocam imkanın varsa hiç netbook olayına bulaşma al bir notebook rahat et netbook ile yapılabilecek şeyler çok kısıtlı

evet hocam hp compaq cq57 371et aldım. 720p filmleri masaüstü pcmden daha rahat oynattı. şu an çok memnunum. 4gb ramı 500 gb hddsi var mükemmel birşey.
  • Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ?
  • quote:

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ?

valla hocam tam yukte 65 66 derecede calisiyor cpu. evde bi haylo sicak tisortle oturamiyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ?

valla hocam tam yukte 65 66 derecede calisiyor cpu. evde bi haylo sicak tisortle oturamiyoz

Tekrar hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

quote:

Tekrar hayırlı olsun..

tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.