Bildirim
netbook ve hd filmler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Belki benim ramimden dolayidir bilemiyorum ancak ben daha 1080p oynatan ne program bulabildim netbook icin ne de her 720p yi tam performans calistiran program. GOM en kotusu, K-lite eh ama 1080p asla, vlc yanindan gecme bence bu tam bir linux programi, bs player bu da filmine gore davransa da yine 1080p acamadim. Gordugun gibi bir cok sey denedim ama olmadi bunlari goze alarak almalisin netbook ki bana kalsa zaten kucuk ekranda pek zevki cikmiyor filmin gerci alisinca da baska bilgisayarda izlemek zor oluyor orasi ayri:D -
Hocam imkanın varsa hiç netbook olayına bulaşma al bir notebook rahat et netbook ile yapılabilecek şeyler çok kısıtlı -
quote:
Orijinalden alıntı: freestayla
Hocam imkanın varsa hiç netbook olayına bulaşma al bir notebook rahat et netbook ile yapılabilecek şeyler çok kısıtlı
evet hocam hp compaq cq57 371et aldım. 720p filmleri masaüstü pcmden daha rahat oynattı. şu an çok memnunum. 4gb ramı 500 gb hddsi var mükemmel birşey. -
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ? -
quote:
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ?
valla hocam tam yukte 65 66 derecede calisiyor cpu. evde bi haylo sicak tisortle oturamiyoz -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWorldLord
quote:
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan hp'ler çok ısınıyor diyorlar nasıl sıcaklık durumları ?
valla hocam tam yukte 65 66 derecede calisiyor cpu. evde bi haylo sicak tisortle oturamiyoz
Tekrar hayırlı olsun.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheWorldLord
quote:
valla hocam tam yukte 65 66 derecede calisiyor cpu. evde bi haylo sicak tisortle oturamiyoz
Tekrar hayırlı olsun..
tskler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X