Şimdi Ara

Netbook Üretimi Neden Durdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbook üretimi durmuş electro worldde 1 netbook var o da 600 lira ancaydı geçen yıl 900 tl şimdide hiç yokmu ya netbook artık

• Bak bende sen deyince farkettim.Ortalık zebil gibi kanser hızında çalışan netbook kaynıyordu..Bence Ultrabook lar çıkınca bunlara gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bak bende sen deyince farkettim.Ortalık zebil gibi kanser hızında çalışan netbook kaynıyordu..Bence Ultrabook lar çıkınca bunlara gerek kalmadı.

Ultrabook cep yakıyor hocam
  • Diğerleri de laptop yakıp kırdırıyordu ne farketti o kadar ağırlarki adamın ya yakası ya kırası geliyor.
    Kardeşim sırf facebook oyunları oynayamıyım sadece nete giriiym die almıştı.Ben arada eve gelince atlıyordu farmwill için.Kendi samsungu kasıyor cünkü
  • Netbookların yavaş yavaş piyasadan çekileceğini düşünüyorum çünkü ciddi anlamda küçükler ve onların işlevini görecek tabletler daha uygun fiyata zaten satılıyor. Tablet piyasasının yükselmesi ile birlikte netbook satışları da düşmüştür diye tahmin etmekteyim. Haliyle şirketlerde yeni netbooklar çıkarmıyor ve ellerinde ki ürünleri bitirmek için uğraş veriyorlardır. Zararın neresinden dönülse kardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.