Netbookumda wireless var internet kullanabiliyorum fakat masa üstü bilgisayarımda wireless kart olmadığı için ki modemim bi alt katta oldugundan masa üstü bilgisayarımla internete bağlanamıyorum cok nadir kullandıgım için wireless kart almayayım diyorum. netbookun wirelessını nasıl desktop pcde de kullanabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden cok teşekkürler...
mümkün değil malesef.
Layet netbook kablo ile bağlansaydı wireless ile dağıtman mümkündü.
Kablosuz alıcılar 15-20tl arasında fiyatlara sahip, bence en kolayı bir tane alman olacak...
@LaNCeR41 Notebook ile masaüstü bilgisayar arasına ethernet keblosu çekmeniz mümkün ise masaüstü bilgisayarda da internet kullanmanız mümkündür. Yapılacak işlem: Noebookta internet paylaşımını açmak ve ethernet kablosu ile bilgisayarları birbirine bağlamak.
netbook ile pc arasında baglantı kablosu (ethernet) baglamam mumkun... Ama sorunum kabloyu bagladıktan sonra ne yapacağımı bilmemem....
Bununla birlikte araya gerekirse US Robotics ROUTER destekli internete baglı olmayan ve wireless özelliği olmayan bos bir modemde mevcut. Bunuda bağlayabilirim...
Cevaplarınız için çok teşekkürler...
Notebookta Ağ Bağlantıları bölümüne girin. Orada kablosuz bağlantının ikonuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girin. Orada internet bağlantı paylaşımını açın. Sonra her iki bilgisayarı ethernet kablosu ile bağlayın. Yapılacak işlem bu kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme