Şimdi Ara

netbook pili çabuk bitiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 ekimde Gold'dan Asus eee pc 1015 bx siyah bir netbook aldım. Ürün özelliklerini sizde bilirsiniz ki öne çıkan özelliklerinden 8.30 saat bir şarj süresi belirlenmiş. Ürünü aldıktan sonra içindeki şarjı bitene kadar şarja takmadım. Düşük pil sinyalini aldıktan sonra 8-12 saat sürelerinde şarj edin diyordu. Bende 12 saat şarj ettim, sorun şu ki; denildiği gibi 8.30 saat şarj gitmiyor. Taş çatlasa 3.30 saat gidiyor. Sizce gold ürün değişimine yanaşır mı ya da ürünü arızaya göndersem açarlar mı. İlk günden ürünün açılmasını istemem açıkcası. 100 tlye bir pil alıp ürünü mundar etmekten en son çare olarak düşünebilirim ilerleyen dönemlerde.

• Oradaki süreler tahminidir netbook'un yük altında yada beklemede olma durumuna göre değişir bence servise falan yollama.
  • o konuları bende az çok düşündüm ama yani sırf internette geziyorum yanında bir müzik bile açmıyorum. Ekran parlaklık ayarı en düşükte. Pili ekonomik kullanım modu gibi bir seçenek var ona aldım. Güç tasarruf modunu aktifleştirdim yine de taş çatlasa 3.30 saat, he bu arada fanı hiç durmadan çalışıyor o neden olabilir mi?
  • 3 cell olan modellerden almissiniz 6 cell olanlardan alsaydiniz 8:30 saat giderdi.
  • ama özelliklerinde bunu yazması mantıksız değil mi?
  • ozelliklerini genelden alirlar. 3 cell batarya ile 3:30 6 cell ile 7-8 gider.
  • Hmm anladım teşekkürler arkadaşlar. Onun haricinde fan sıkıntısına ne gibi bir çözüm önerirsiniz. çalıştıktan 15 dk sonra devamlı dönüyor meret :) İlla altına bir soğutucu mu gerekiyor dönmemesi için:=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone şarjı çabuk bitiriyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim's

24 ekimde Gold'dan Asus eee pc 1015 bx siyah bir netbook aldım. Ürün özelliklerini sizde bilirsiniz ki öne çıkan özelliklerinden 8.30 saat bir şarj süresi belirlenmiş. Ürünü aldıktan sonra içindeki şarjı bitene kadar şarja takmadım. Düşük pil sinyalini aldıktan sonra 8-12 saat sürelerinde şarj edin diyordu. Bende 12 saat şarj ettim, sorun şu ki; denildiği gibi 8.30 saat şarj gitmiyor. Taş çatlasa 3.30 saat gidiyor. Sizce gold ürün değişimine yanaşır mı ya da ürünü arızaya göndersem açarlar mı. İlk günden ürünün açılmasını istemem açıkcası. 100 tlye bir pil alıp ürünü mundar etmekten en son çare olarak düşünebilirim ilerleyen dönemlerde.

batarya değiştirmeni tavsiye ederim.

• bakalım artık elime 100 tl geçtiğinde ilerleyen zamanlarda değiştireceğim, garantiye yollasam açarlar sıfır netbooku da açtırmak istemem yani, 4 saat gitsin açılan cihaz adam olmuyor,
  • Bataryanızı değiştirmenize gerek yok
  • Değişim yapıp 6 cell almanı tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.

Bataryanızı değiştirmenize gerek yok

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Değişim yapıp 6 cell almanı tavsiye ederim

nasıl yani orjinal 1015bx 6 hücreli pil var mı ki? yada varsa uyar mı ? kafam iyice karışmaya başladı.
  • 6 cell pil alsaydınız sanırım 8 saat giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

6 cell pil alsaydınız sanırım 8 saat giderdi

orjinal asus 6 hücreli 1015bx pil var mı ki?
  • Var arkadasim var... urun 2 cesit uretilmis gibi dusun. biri 3 cell biri 6 cell pil ile geliyor. sen 3 olani almissin 6 cell de bulabilirsin.
  • teşekkür ederim en yakın zamanda 6 hücreli bir asus 1015bx pil edineceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Önemli değil hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim's

24 ekimde Gold'dan Asus eee pc 1015 bx siyah bir netbook aldım. Ürün özelliklerini sizde bilirsiniz ki öne çıkan özelliklerinden 8.30 saat bir şarj süresi belirlenmiş. Ürünü aldıktan sonra içindeki şarjı bitene kadar şarja takmadım. Düşük pil sinyalini aldıktan sonra 8-12 saat sürelerinde şarj edin diyordu. Bende 12 saat şarj ettim, sorun şu ki; denildiği gibi 8.30 saat şarj gitmiyor. Taş çatlasa 3.30 saat gidiyor. Sizce gold ürün değişimine yanaşır mı ya da ürünü arızaya göndersem açarlar mı. İlk günden ürünün açılmasını istemem açıkcası. 100 tlye bir pil alıp ürünü mundar etmekten en son çare olarak düşünebilirim ilerleyen dönemlerde.

Orada maximum 8.30 saat mesela leptopun ışığı en kısık halde hiçbirşey yapmıyorken bekletilirse 8.30 saat.

• geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Teşekkürler yorumlar için:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.