Arkadaşalr netbook almayı düşünüyorum bitane , sırf internet amaclı. Sanırım oyun da oynanmıyormus zaten. İzmirden gelip gideceğim sık sık , ve yol çok uzun 10 saat. Vakit hiç geçmiyor. O yüzden laptop alacaktım ama çok pahalı şuan içn bana.
Netbook'ların tek farkı küçük olmaları mı ? Yani içerik olarak görüntü olarak mesela internete girmede aynı laptop gibi mi ? Ve de hiç oyun oynama şansımız yok mu ?
tablet al
yaklaşma derim adamı sinir krizine sokuyo
Bildiğin windows var.Oyun oynarsın ama yeni çıkanları değil tabi ki.Eski oyunları oynayabilirsin.Laptoptan tek farkı küçük olması ve donanımsal olarak daha kötü olmasıdır başka pek bir farkı yok.
Eğer ofis programları tablette kullanılmıyorsa bence de tablet almak daha mantıklı. Tabi şarj konusunu unutmamak lazım
tablette klavye olmadıgı için sorun olur yazı konusunda
Netbook sistem olarak laptoptan daha düşüktür (Bakınız işlemci: İntel Atom ) onun dışında oyun oynayayım dersen hiç bulaşma küçücük ekranda oyun oynanmıyor malesef hem sistemde iyi değil karışma bence
Ne alayım ki o zaman ? 400-500 lira bütçem. Ve pc veya türevi birşey almam gerek mutlaka.
Son çare evkur gibi dükkanlardan senete taksit yapıp bir laptop alacaksın.
Netbooka hiç bulaşma, bende var ama insanı felç ediyor. Çok ağır ve işlevsiz, anneme verdim o kullanıyor. Gün içinde çok az video, yemek tarifi gibi şeylere bakıyor, surf bile adam gibi yapılmaz.
ipod touch falan gibi şeyler olur mu ? film izlemek, müzik falan .. ?
yok benim amacım internet. Facebook falan yani.
Tablet almanızı öneririm , netbook sizi çileden çıkarabilir . Klavye olayını kafanıza takmayın zaten netbookların tuşlarıda baya küçük tablette daha rahat edersiniz .
Ben bilgisayarım parçalandığından bir-kaç gündür netbook ile giriyorum. Ekranın boyuna ve klavyesine alışmak zor oluyor ama alışınca da masaüstüne geçince sanki devasa ekranmış gibi oluyor.
Ben şahsen netbook taraftarıyım tablet bazı sitelere giremeyebilirsiniz.
netbook al. işini görürü. ben 1 yıldan fazla kullandım. tüm işlerimide gördü. ayrıca evkur gibi senetle veren yerler bordrosuz çalışmadan ve sağlam bir kefil olmadan vermiyorlar.
netbook'un laptopa göre eksileri boyutu ve donanımsal olarak daha kötü olması,amacın internet ise netbook al
quote:
Orijinalden alıntı: Carnival of Souls
Son çare evkur gibi dükkanlardan senete taksit yapıp bir laptop alacaksın.
Netbooka hiç bulaşma, bende var ama insanı felç ediyor. Çok ağır ve işlevsiz, anneme verdim o kullanıyor. Gün içinde çok az video, yemek tarifi gibi şeylere bakıyor, surf bile adam gibi yapılmaz.
Evkur'a bulaşacağına netbook alsın,hatta netbook alamıyorsa hiçbir şey almasın daha iyi. Evkur hakkında tek iyi bir yorum bile duymadım bunca senedir.
2 gb ddr3 netbook var hemude yeni aldim satiyorum satam mi?
Netbook iyidir,film izlerim,msn,nette takılırım diyorsan alabilirsin. Klavyesi + Windowsu avantajı,ama bilgisayar gibi kullanmaya elverişli değil.