|
cumadan beri netimde yavaşlama var sayfalar geç açılıyor video izleyeniyorum sorun yaşayan varmı pek bu durum yaşanmazdı |
|

|
cumadan beri netimde yavaşlama var sayfalar geç açılıyor video izleyeniyorum sorun yaşayan varmı pek bu durum yaşanmazdı |
|
az önce müşteri hizmetleri aradı ödenmemiş bir sürü faturanız var haberiniz olsun diyor. Ya nasıl olur fatura çıkar çıkmaz ödüyorum diyorum.Sistemden girin bakın dediler. Baktım ki 4 5 6. aylar ödenmemiş 7 8 ödenmiş gözüküyor 9/10 zaten yeni fatura çıktı uzun zaman fatura çıkarmayıp sonra 2 tane fatura çıkarıyorlar mesela 7/8. aylar da öyle yaptılar. Şimdi ben nasıl emin olabilirim doğru mu yanlış mı ? Tüm bankalarımı kontrol etmem gerekiyor ![]() |
|
Nasıl iptal ettirdiniz? Ben hiçbir yerde nasıl iptal edilir diye bir bilgi bulamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrepolat7 -- 1 Kasım 2025; 13:46:7 > |
|
|
ne kadar ödüyorsunuz ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 26 Aralık 2025; 13:55:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Upload (Karşıya Yükleme) hızınız ilginç; normalde bunun 20 civarında olması gerekiyor. Benzer bir durum benim de başımda var; benim de DL (İndirme) hızım 100 Mbps. Benim operatör cde T. Telekom altyapısını kullanıyor! Nedenini de tam olarak bulamadım, ama yüksek olasılıkla T. Telekom'dan kaynaklanıyor. Çalışılan operatör bazlı değil. Haliyle bir şikayetim yok ama bu yükleme hızına gereksinimim de yok (hiç ama hiç on-line oyun oynamam, You Tuber vb. de değilim). Şimdi sadece maddi nedenlarle yarın öbürgün operatör değişikliğine başvuracağım; bakalım bendeki 50 Mbps civarındaki yükleme hızı aynı kalacak mı? |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
|
netbone online işlemler kısmına girebiliyor musunuz arkadaşlar giriş bilgileriniz hatalıdır diyor |
|
|