Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
965
Cevap
18
Favori
58.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cumadan beri netimde yavaşlama var sayfalar geç açılıyor video izleyeniyorum sorun yaşayan varmı pek bu durum yaşanmazdı

• az önce müşteri hizmetleri aradı ödenmemiş bir sürü faturanız var haberiniz olsun diyor. Ya nasıl olur fatura çıkar çıkmaz ödüyorum diyorum.Sistemden girin bakın dediler. Baktım ki 4 5 6. aylar ödenmemiş 7 8 ödenmiş gözüküyor 9/10 zaten yeni fatura çıktı uzun zaman fatura çıkarmayıp sonra 2 tane fatura çıkarıyorlar mesela 7/8. aylar da öyle yaptılar. Şimdi ben nasıl emin olabilirim doğru mu yanlış mı ? Tüm bankalarımı kontrol etmem gerekiyor NetBone Telekom 100 mbit 349 TL Ya çok mu zor günü gelince fatura çıkarıp yollamak. Onca zaman fatura çıkarma aylar sonra de ki faturayı ödemedin . Sinir bozucusun NETBONENetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL

• sile S kullanıcısına yanıt

Nasıl iptal ettirdiniz? Ben hiçbir yerde nasıl iptal edilir diye bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrepolat7 -- 1 Kasım 2025; 13:46:7 >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.