|
cumadan beri netimde yavaşlama var sayfalar geç açılıyor video izleyeniyorum sorun yaşayan varmı pek bu durum yaşanmazdı |
|

1 Mobil
|
cumadan beri netimde yavaşlama var sayfalar geç açılıyor video izleyeniyorum sorun yaşayan varmı pek bu durum yaşanmazdı |
|
az önce müşteri hizmetleri aradı ödenmemiş bir sürü faturanız var haberiniz olsun diyor. Ya nasıl olur fatura çıkar çıkmaz ödüyorum diyorum.Sistemden girin bakın dediler. Baktım ki 4 5 6. aylar ödenmemiş 7 8 ödenmiş gözüküyor 9/10 zaten yeni fatura çıktı uzun zaman fatura çıkarmayıp sonra 2 tane fatura çıkarıyorlar mesela 7/8. aylar da öyle yaptılar. Şimdi ben nasıl emin olabilirim doğru mu yanlış mı ? Tüm bankalarımı kontrol etmem gerekiyor ![]() |
|
Nasıl iptal ettirdiniz? Ben hiçbir yerde nasıl iptal edilir diye bir bilgi bulamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrepolat7 -- 1 Kasım 2025; 13:46:7 > |
|
|