< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (270. sayfa)

-
-
Hocam yorumunuzdan sonra siparişi iptal ettim. Webdenal'daki model de yenilenmiş mi oluyor şimdi?
Alıntı
metni:https://www.webdenal.com/netatmo-smart-thermostat-termostat_1033991.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba linkteki ürün kodu doğru ise alabilirsiniz
iyi forumlar dilerim Saygılar…
Bu arada ürününüzü niye iptal ettinizki hocam benim ihtiyacım olmadığı halde bende aldım aynı üründen yedek de dursun diye bir ekranına 100 dolar + işçilik+ KDV istiyorlar sipariş verdiğiniz ürünün orijinalinden hiç bir farkı yok ki neyse genede siz bilirsiniz tabiki iyi forumlar dilerim Saygılar…
-
Umarım sonradan yüklediğim resmî görüp ne demek istediğimi anlamışsınızdır İt-Ec İtalya ES EC Ispanya buraya kadar haklısınız fakat it ve es den önce R harfi var bu da yenilenmiş ürün anlamına geliyor iyi forumlar dilerim Saygılar…
350₺ farkla yurt içi ve yenilenmiş olmayanını almak daha mantıklı gibi geldi.
Sizi anlıyorum hayırlı olsun iyi günler dilerim Saygılar…
Netatmo termostat 22 derecede ayarlı. 21.8 e düşünce yanıyor 22 derecede duruyor. Sonra ısı düşmeden tekrar 22 derecedeyken açıyor 2-3 dk çalışıyor ısı hala 22 deyken kapanıyor. Normal bir durum mu. İlk defa termostat kullanıyorum. Evim yalıtımsız ve zor ısınıyor. Öğrenmeyi tamamladı ileri seviyede çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
netatmo termostat pilim 3-4 günde bitiyor. Sanırım kısa devre yapıyor. Pil kullanmak yerine prize bağlı 4,5 veya 5 volt adaptör kullanabilirmiyim.
-
Evin sıcaklığını sabit tutacağı yanma süresini öğrenmiş.
Her şey normal.
-
Bugün benim cihaz geldi bağladım şimdilik sorunsuz çalışıyor. Cihazı bilenlere 2 sorum olacak.
1- termostatta pil yuvasının yanında 2 pinli küçük bir giriş var o nedir?
2- termostatın ön çerçevesiyle arka çerçevesi arasında biraz boşluk var bastırdım kapanmadı zorlamaya da korktum bu boşluk normal mi?
Hocam birinici soru bşyerlerde cevaplanmıştı hatırlamıyorum
İkinci soru o boşluk artı eksi manuel tıklatma boşluğu, normal yani aman zorlamayın
Cihazla ilgili faydalı bilgiler keşke ilk mesaja eklense 270 sayfalık gönderi kazanında aranılanı bulmak maalesef imkansız...
İlk sorunuzun cevabı
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/151369606
Uygulamada dış mekan sıcaklığı da yazıyor o veriyi nerden çekiyor?
Konum bilgisi veriyorsunuz ya uygulamaya hava durumu verisi olarak çekiyor. Hangi sağlayıcıyı kullanıyor bilmiyorum ama accuweather vs.
-
4000₺ ye geliyor nerdeyse. Bence gerek yok bu rakama. Modulasyonsuz olani kullanmaya devam
Paylaştığı zaman Black Friday indirimi vardı 2900 TL civarıydı. Şimdi baktığınız normal fiyatı.
Mıdülasyonlu modeli opentherm bağlantılı kombiler içindir bilmeyenler olabilir uyaralım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 1 Aralık 2022; 15:57:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X