< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 21 Kasım 2020; 11:46:39 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kesinlikle fazla yakıyor ve dediğiniz kazan sıcaklığı olayını yapamıyor. On / off gibi kendisini kapatıyor. Buyrun evime gelin 2 gün test edelim. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Videoyu izlerseniz eğer; oradaki termometre ile zaten ölçüm yapıyordum. Ürünü iadeye gönderiyorum, söktüm bile. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen hocam 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oda degistir dedin, peki ileri mod aktif mi hala? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kazan suyu 54 derece...grafikte son 3 bar ı dikkate alın...bakın dümdüz bir çizgi çekmiş netatmo...sonraki saatlerde e ![]() v güneş gördüğünden oda sıcaklığı artıyor.. |
Ha anladım hocam. O zaman da vardı dijital termometrem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni güncelleme olduğundan henüz tam anlamıyla gözlemleyemedim ancak eski sürümde ( 212-72 sürüm) akşam dahi olsa set 23 iken 23.4 ve hatta üzeri çıktığı oluyordu. bir önceki mesajımda attığım grafik bu sabah saat 7 sularına ait idi..orada set derecesi ile birebir çalışmış netatmo, gün içinde güneş olduğundan gündüz gözlemleme işi yanlış sonuca ulaştırır. bu akşam daha net gözlemleyince paylaşırım burdan |
Kazan sıcaklığı arttığı icin, öğrenme de olmadığı için, normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim grafik böyle. Valla cihazı doğru kullanamıyor muyum anlamadım. İç mekan ısısı istenen ısı derecesinden yüksek ve kazan çalışıyor. Isıtma süresi tahmin kapalı ısı ayar alanı ne bilmiyorum ![]() |
1 günlük grafiği gönderirseniz daha kolay yorumlanabilir, cepteki programdan grafikte foto büyütme küçültme hareketini yapıp bir günü görebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet dediğiniz gibi günlük yapınca cep telefonundan kesişimler gözüktü. Teşekkür ederim. Şu cihazın ince ayarlarının yapılmasını biri video çekse süper olur. |
Sorunu çözeceğim inşallah servisteki arkadaşla konuştum benim bağladığım dışarıdaki soketler sadece daikinın kendi modulasyonlu termostatı içinmiş. Farklı markaları içeride ana kart üzerine bağlamam lazımmış. Birazdan onu deneyeceğim. ![]() Bu benim bağladığım yer farklı markalar için doğru değilmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |