< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bağlantı doğru olması lazım hocam çıkardım yer değiştim tersine taktım filan. Röle termostat görmüyor die uyarı verdi. Geri yerine takınca düzeldi ama kontrol edemiyor. Reset atayım. Onuda bilmiyorum ama o kolaydır her yerde yazar :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kutupsallik diye bir ayar vardı bunun için mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gece uğraştım baya. Biraz önce servise gittim ama kimse yok anlayanda yok. Yine bana kaldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 21 Kasım 2020; 11:14:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 21 Kasım 2020; 11:17:2 > |
Hocam bu ürün sanırım Bosch 2300i ile uyumlu değil. Bildiğim kadarıyla Bosch 2300i open-therm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben de işin kitabına uygun olsun diye yonlendiriyorum arkadaşları. Aynısı diyorum zaten petekten uzak olacak, tek bir oda güneş aliyor ve o odadaysa termostat yine sıkıntı, genel kanaatin dediğim gibi kimsenin uğramadığı koridora değil, herkesin sürekli vakit geçirdiği salona da değil, nispeten sirkulasyonun az olduğu odaya pencereden dış duvardan ve petekten uzağa konumlandırılması. Güneşin ucretsiz isiticiligindan neden faydalanmayalim? Direk güneş almayacak tabi cihaz. Klavuzunda da zaten odaya konumlanmış. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi atacağım evw geldim şimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |