Şimdi Ara

*NETATMO TERMOSTAT* [ANA KONU] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.814
Cevap
88
Favori
224.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustaka89

Cihaza akıllı radyatör vana sadece netatmonun ki mi bağlanabiliyor? Bilgisi olan var mı?

Evet ben 4 adet aldım ama henüz bağlatamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epeydir süperonline wifi de internet yok sorunu yaşıyordum ios 14 güncelemesinden sonra ios cihazlarım hepten çoğu uygulama ve siteye giremez oldu, apple hemen bir güncelleme yapıp biz gerekeni yaptık sorun süperonline da diye açıklama yapmış, ilk aradığımda süper müş hiz bunu doğruladı sorun giderilmeye çalışılıyor desede sorun devam edince az bi araştırma ile sorunun süperonline huawei modemlerde olduğunu anladım
    Velhasıl modemim servis tarafından zte marka ile değişti şuan sorun yok
    Modem kulkanıcı ve şifremi eski şifremle yenileyince tüm cihazlarım bağlandı ama netatmo bağlanmadı, defalarca denememe rağmen hata verdi, modem arayüzünde girmediğim pencere kalmadı, en son çözümü netatmonun destek sitesinde buldum
    Telefon ile konfigürasyonu otomatik yapamayınca iki seçenek çıkıyor
    Sağda Tekrar Dene
    Sol taraftada Statik IP Konfigürasyonu Ayarlayın diye sekme çıkıyor
    Soldaki sekmeyi tıklayınca manuel ayar penceresi açılıyor son resimde paylaştım
    Manuel ayarlardaki üç sekmeyi telefonumdaki wifi bağlantı ayarlarını kopyalayıp yapıştırdım
    Birincil ve ikincil DNS sekmesinede yardım sayfasındaki google dns değerlerini girdim sorun çözüldü
    Aynı sorunu yaşayan olursa faydası olur belki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok uğraşınca bi ara böyle bir uyarıda çıkmıştı

• kutukutu K kullanıcısına yanıt
    Hocam netatmo ve migo ların kutularında bu piller var ve hepsi akıyor, dehşet bir hata, netatmo ya hiç yakışmıyor.
    Kullanıcılar akmamış bile olsa cihazlarına bu pilleri takmamalı yoksa çöpe atarlar birlikte

• Netatmo ellen ısı artırıp azaltma yapamıyorum. Üst yüzey kısımda nereye basarsam basayım bir işe yaramadı. Nerde yanlış yapıyorum anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 18 Ekim 2020; 21:13:11 >
  • Vira bismillah İstanbul Ümraniye siftahı açtık :) bebek olunca sezona erken başladık

• Selamlar. Yeni evime termostat almaya karar verdim fakat halen hangisini almalıyım tam karar veremedim. Netatmonun uzun vadede çok kara geçireceği kanaatindeyim. Netatmonun garantisi nasıl acaba ? Apple'ın sitesine girdiğimde garantisi olmadığı yazıyor acaba yanlış mı anladım ?

• Merhabalar hayırlı sezonlar inşallah:) başladık biz eskişehir

• Kaç dereceye set yaptınız hocam? Bebek var diye 23 le başladım ama çok yakacak gibi ilk aydan

• 22,5 gündüz- 22 gece

• gecen senede aynı kullandım, 10 gün erken başladık bakalım

• kayıboyu11 kullanıcısına yanıt

Bugün açtım termostatımı, sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda;

• Termostatımı koridora yerleştirdim
    • Önce 24set yaptım, daha sonra nedense içim cız etti 23.5'e düşürdüm (bakalım pişman olacak mıyım)
    • Kazan su derecesi 58 (55 diyenler var fakat ev yalıtımsız, müstakil ve büyük olduğundan düşük ısıda evimi ısıtamayacağımı düşündüm)
    • Öğrenme modunu da açtım

Herkese sağlıklı günler :)

• Hayırlı olsun, rahat ısınabileceğiniz kazan sıcaklığı seçeceksiniz elbet, 55 yoğuşma verimi için kitabi bir rakam ve genel ortalama rakamı, sürekli yüksek sıcaklıkta yanmayacak zaten, takip ederseniz öğrenme gerçekleştiğinda düşük sıcaklıklarda açıp kapatacak
    Set dereceside tercih meselesi, netatmo ile sizde evinizi öğreneceksiniz merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayıboyu11 -- 21 Ekim 2020; 5:24:4 >
  • kayıboyu11 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, ama öğrenme gerçekleşti,

• Ben çok merak ediyorum geçen kışın sonlarına doğru oluşan sıkıntılar tekrar baş gösterecek mi, yazılım değişikliği olmayınca insan aynı şekilde olacak diye düşünüyor ama bakalım. İstanbulda biraz daha soğusun havalar, röleyi resetleyip tüm datayı silip baştan öğreteceğim.

• erolalper E kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmediği için aynı sıkıntı devam eder. Maillere dönüş yapıyorlar fakat henüz bı icraat göremedik. :)

• neduda N kullanıcısına yanıt
    🙈🙉🙊 :)))

• Son güncelleme sezon sonunda yapıldı yani sezon bitti bitecekken, bence havalar soğuyunca cihazlar toparlayacak aksi takdirde mutlaka düzeltme gelir diye düşğnüyorum evet can sıkıcı bir durum netatmoya hiç yakışmadı

• Bir kaç gün önce Apple'dan sipariş verdim 20 Kasım dedi teslimat şimdide baktığımda ürün kalmamış inşallah gelir bizimkide :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3365

Bir kaç gün önce Apple'dan sipariş verdim 20 Kasım dedi teslimat şimdide baktığımda ürün kalmamış inşallah gelir bizimkide :)

sipariş verdiysen sonuncuyu sen almış olabilirsin:) bu arada bana da o tarihleri vermişti 24 saat geçmeden istanbul'dan ankara'ya geldi inanılmaz bir sistem 

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.