Ttnet Net 6 paketindeyim zaman zaman kotayı aşıyorum net 12 paketine geçmek istiyordum ama ttnet in sitesinde artık sadece yalın internet tarifeleri içinde var. Abone alımına kapalı olanlarında arasında yok ( ne biçim işse ) . Online işlemler menüsünde geçilebilecek tarifeler arasında var . ama yalın internet tarifesi olabilir diye çekincelerim var . Bu konu hakkında fikri , tecrübesi olan varsa şimdiden teşekkürler .
direk 444 0 375 i ara oradan geç hiç uğrama
Mümkünse bayi üzerinden iletişime geçerek talebinizi bildirin. Online işlemler üzerinden sorun çıkabilmektedir, iyice sorgulamadan geçmemenizi tavsiye ederim, çünkü sürekli bir takım ek kurallar eklenmekte/çıkarılmaktadır.
Bunu bende merak ediyorum?
biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bu pakete geçebilirsiniz herhangi bir sorun yok dedi . bilgi amaçlı paylaşıyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: poman
biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bu pakete geçebilirsiniz herhangi bir sorun yok dedi . bilgi amaçlı paylaşıyorum .
Kaç kuruş peki fiyat yok hiçbiryerde?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme