Bildirim
Net var Msn yok :(( ufak bi yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
messengeri silip yeniden kurmayı denedin mi ? -
Sistemin saatini kontrol et, birde ,nternet bağlantinin özelliklerinde TCP/IP ayarlarında dns sunucunu : 212.175.13.114 - 212.175.13.115 veya 195.175.39.39 - 195.175.39.40 vererek dene. -
bence ip ve dns ayarlarınla oynama
tüm sorun sitem saatinin yanlış olmasından kaynaklanıyor sistem saatini kontrol et yanlışsa düzelt pc reboot ettikten sonra sorun kalmaz kolay gelsin -
kaldırdım 7.5 kurdum yine aynı yeniden 8 kurdum bununla alakalı değil
sistem saati dediğiniz sağ köşedeki satmi ? eğer ousa onda bi sorun göremedim :S
IP ler hep otomatik alıyor dns falan yazmıyorum hiç ?
? -
IP otomatik dns'ler ise dedigim gibi dene,bişey kaybetmezsin. -
denedim hocam yine olmadı ikisinide 212.175.13.114 - 212.175.13.115 veya 195.175.39.39 - 195.175.39.40
:( -
hala açılmadı arkadaşlar bi el atsanız :(( -
quote:
Orjinalden alıntı: ozkan58
hala açılmadı arkadaşlar bi el atsanız :((
hocam sistem saati yanlış ise msn açılmız bu yüzden ayarlama yoluna bakın
2-eğer sisteminizin win. güvenlik duvarı açık ve msn e erişim kısıtlanmış isi yine açamazsınız
win. güvenlik duvarını kapatın
eğer olmuyorsa
başlat- çalıştır- net stop SharedAccess yazmanız yeterli -
arkadaşım bendede olmuştu aynı problem bayaa bi uğraştım yapamadım en sonunda format attım düzeldi -
MSN ve türevleri bölümüne taşınmıştır. -
Güvenlik duvarı kapalı anti virüsüde kapattım sistem saati olayını tam olarak anlamadım
bunuda yaptım bişe olmadı başlat- çalıştır- net stop SharedAccess :(( -
quote:
Orjinalden alıntı: ozkan58
Güvenlik duvarı kapalı anti virüsüde kapattım sistem saati olayını tam olarak anlamadım
bunuda yaptım bişe olmadı başlat- çalıştır- net stop SharedAccess :((
PC nin saatini ve tarihini kontrol et
Bugnlerde fiş yazacam diye tarihler 2006 ya ayarlı kalıyor ve düzeltmeyi de unutyorlar
Tarih ve saat değişirse msn açılmıyor
MSN geçmişe veya geleceğe mesaj atamıyor
Sadece gerçek saatte yazarsan gider
Bizim arkadaş bunun yüzünden labtopa format attıktan sonra fark etti hatayı -
MSN yi sil yeniden kur yada format at ne bilim bişiler yap
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X