Şimdi Ara

Net Üzerinden Dövüş Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim; moderator arkadaşlar doğru yere taşırlarsa sevinirim..

Ben de dövüş oyunlarına gönül verenlerdenim; The King Of Fighters özellikle. Kapışma olayı güzel, ancak etrafta rakip bulmak çok zor. Bu yüzden tek çare netplay!

Bunu artık pek çok emulatör sağlayabiliyor. En sağlamları da Winkawaks ve Mame. Ki benim tercihim bilgisayarı fazla kasmayan Winkawaks'ın 1.56 versiyonu şu anda.

Buraya kadar herşey güzel. Sorun şu ki; ortada sağlam bir server yok. En iyileri birkaç Alman ve Fransız serveri bizim için. Onlarda da ping'imiz çok yüksek oluyor, ve ortaya sorunsuz bir oyun hemen hemen hiç çıkamıyor. Ya "lag" çok fazla olur, oyun çok ağır ilerler, ya da "desync" sorunu olur, bağlantı gider, iki taraf ta karşıdakiyle kapıştığını sanarken, farkında olmadan aslında bilgisayarla kapışır

Sorum şu: Bu problemleri nasıl çözebiliriz? Hadi server açmıyor kimse, tanıdığımız kişilerle ip girerek nasıl oynayabiliriz? Sanıyorum Hamachi denilen program burada devreye giriyor. Hiç kullanmadığımdan bilemiyorum.

Bilen bir arkadaş bu programdan, nasıl kullanıldığından, güvenli olup olmadığından bahsederse sevinirim.

Ve de nette KoF, Street Fighter keyfi için neler yapabiliriz?

Şimdiden teşekkürler..

• Kimse KoF oynamıyor mu yaw, nerede o eski arcadeçi gençlik. Devir değişmiş hakkaten
  • Vay be, 7 ay geçmiş hala cevap yok
  • ohaaa harbiden 7 ay geçmiş bi cevap yok
  • hahaha

• cvp kısa zaamnda verilr
  • öhh 7 ay öhh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OhA KİMSE 7 AYDIR CEVAP YAZMAMIŞMI?
  • ya king of fighters diilde mortal kombat nası oynanır net üzerinden ?? Hamachi den oynanırmı mesela?
  • bladeofdarkness sen kwonho oyna net üzerinden dövüş oyunu
  • http://kwonho.ijji.com/

bende dün başladım baya bi adam dövdüm
  • arkadaşlar netten her türlü dövüş oyunu itina ile oynanır,mame de bir türk serveri var ve pingi de baya yüksek.Kapışmak isteyenler msn den benimle kontak kursun.Hadde SF,KOF,SH ustaları nerdesiniz...
  • pc yi bır degiştireyım sen görürsün
  • ha bu arada illa netten değil de canlı canlı arcade salonlarından oynamak isteyen varsa ve de istanbulda ikamet ediyorsa her türlü kapışma ayarlanır,sadece günü belirlemeye bakar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

http://kwonho.ijji.com/

bende dün başladım baya bi adam dövdüm

güzel oyun
  • 7 ayda cevap yok muhaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan17 -- 10 Temmuz 2007; 13:18:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.