quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye Sende 1 TL var başkasından 3 TL istiyorsun, sen 1 TL'ni 3 TL olan adama versene benim gibi ihtiyacı olan ve hesabında 0,1 tl olan bir arkadaş varsa göster vereyim
quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye Sende 1 TL var başkasından 3 TL istiyorsun, sen 1 TL'ni 3 TL olan adama versene benim gibi ihtiyacı olan ve hesabında 0,1 tl olan bir arkadaş varsa göster vereyim
quote:Orijinalden alıntı: emirklyc quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye Sende 1 TL var başkasından 3 TL istiyorsun, sen 1 TL'ni 3 TL olan adama versene benim gibi ihtiyacı olan ve hesabında 0,1 tl olan bir arkadaş varsa göster vereyim Şans oyunu oynamaya mı ihtiyacın var?
quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye quote:Orijinalden alıntı: emirklyc quote:Orijinalden alıntı: Fenerbahçeli Üye Sende 1 TL var başkasından 3 TL istiyorsun, sen 1 TL'ni 3 TL olan adama versene benim gibi ihtiyacı olan ve hesabında 0,1 tl olan bir arkadaş varsa göster vereyim Şans oyunu oynamaya mı ihtiyacın var? başka param yok; bari bunu değerlendireyim son şans olarak dedim