Şimdi Ara

Nesine.com paramı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nesine.com a atmden para yatırmıstım bıraz oynadım389 tl kaldı daha sonra 389 tlyı cekmek ıstedıgımde ATM den kartsz ıslem ıle yatırılan para cekılemez dıye uyarı verıyor ve Atmden yatırdıgımda boyle bı uyarı felan da vermedı bana.Bu parayı nasıl alabilirim acaba

• Parayı döndürmen gerekiyor yeni yasa gereği atmden kartsız işlemden yatırılan parayı çekemezsin.Eskiden nesine bilyoner gibi siteleri havale aracı yapıyorlardı iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Parayı döndürmen gerekiyor yeni yasa gereği atmden kartsız işlemden yatırılan parayı çekemezsin.Eskiden nesine bilyoner gibi siteleri havale aracı yapıyorlardı iyi oldu

ama bana bildirmediler bu degısıklıgı ne yapmam lazım cekme ıhtımalım yokmu hıc
  • xxbursankaraxx X kullanıcısına yanıt
    Para yatır bölümünde yazıyor.
    Yasal mevzuat düzenlemeleri gereği, 01 Ocak 2014 tarihi itibariyle sadece kendinize ait Nesine.com üyelik hesabına para gönderimi yapabilirsiniz. Banka kanalında ve Nesine.com'da kayıtlı TC Kimlik numarasının aynı olması, yani size ait olması gerekmektedir.
    Yeni düzenlemeler gereği, ATM'lerden kartsız işlem kanalıyla yapılan para transferleri, diğer tüm sanal bayilerde olduğu gibi, Nesine.com
    hesabınıza çekilemez tutar olarak yansır.
  • quote:

Yasal mevzuat düzenlemeleri gereği, 01 Ocak 2014 tarihi itibariyle sadece kendinize ait Nesine.com üyelik hesabına para gönderimi yapabilirsiniz. Banka kanalında ve Nesine.com'da kayıtlı TC Kimlik numarasının aynı olması, yani size ait olması gerekmektedir.
    Yeni düzenlemeler gereği, ATM'lerden kartsız işlem kanalıyla yapılan para transferleri, diğer tüm sanal bayilerde olduğu gibi, Nesine.com

parayı yatır bolumunde yazıyor ama ben oraya bakmadan atmye gıdıp para yatırdım.
  • quote:

İsın saçmalıgı kartsız ıslemde olsa yatırırken tc, tel no, dogum tarıhı ıstıyor kendı hesabına kendın yatırıyorsun sonucta havale hesabı olarak kullanmak ıstesen bu bılgılerı göndericıye vermek zorundasın, kımsede bunu yapmaz ısın saçmalıg...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.