Bildirim
Nesine.com İçin Banka Hesabı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
herhangi bi bankada vadesiz hesap açtırman yeterli -
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16
herhangi bi bankada vadesiz hesap açtırman yeterli
sağolun.hesabı açarken içine para yatırmam gerekiyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_93_
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk16
herhangi bi bankada vadesiz hesap açtırman yeterli
sağolun.hesabı açarken içine para yatırmam gerekiyormu
gerekmez -
yok yatırmıyorsun ama açacağın banka belli dönemlerde kart masrafı alıyor örn: iş bankası 6 ayda 1 45 TL alıyor öğrenciysen almaz :) diğer bankaları bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Happydent
yok yatırmıyorsun ama açacağın banka belli dönemlerde kart masrafı alıyor örn: iş bankası 6 ayda 1 45 TL alıyor öğrenciysen almaz :) diğer bankaları bilmiyorum
benim kart masrafı almayan banka bulmam lazım -
Hocam size yakın kuveyttürk bankası var mı?Çünkü bir tek o hesap işletim ücreti almıyor. -
Kuveyttürk açtır, hiçbir ücret almıyorlar. 1 seneye yakındır kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ehlidert
Hocam size yakın kuveyttürk bankası var mı?Çünkü bir tek o hesap işletim ücreti almıyor.
var bana yakın kuveyttürk.peki bu hesabı açınca bunun kartı falan çıkıyormu. çıkıyorsa bu kart eve kargoylamı geliyor yoksa bankadan alma şansım varmıquote:
Orijinalden alıntı: 4-4-2
Kuveyttürk açtır, hiçbir ücret almıyorlar. 1 seneye yakındır kullanıyorum.
-
benim ziraat banka hesabım var.
internetten nasıl oynayabilirim ? bununla ilgili bilgilendirici bi konu var mı ?
öğrendim arkadaşlar nesine.com'da detaylı bilgi varmış zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 26 Nisan 2013; 22:00:51 > -
quote:
quote:
Hocam size yakın kuveyttürk bankası var mı?Çünkü bir tek o hesap işletim ücreti almıyor.
var bana yakın kuveyttürk.peki bu hesabı açınca bunun kartı falan çıkıyormu. çıkıyorsa bu kart eve kargoylamı geliyor yoksa bankadan alma şansım varmıquote:
Direk bakada basıp veriyorlar. Kimliğinle git açtır.
-
quote:
quote:
quote:
Direk bakada basıp veriyorlar. Kimliğinle git açtır.
sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X