Şimdi Ara

nesine.com daki resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kupon yaptım 2 maçın tahmin kısmında bu foto var nedir bu

nesine.com daki resim

• anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

anlamadım

bak kuponda tahmin yazan yerde birisinin resmi çıkıyo onu soruyorum
  • Çok büyük bir sır ve merak uyandırıcı birşey bu. Ne olduğu veya ne şekilde o resmin orada bulunduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Benim yorumum bu. Muhtemelen Bug gibi birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.zamani -- 1 Nisan 2014; 21:53:34 >
  • Nedense gülme tuttu beni
  • Opera tarayıcı kullanıyorsanız, Nesine arayüzündeki bazı kaynak kodlarını net çekemediğinden dolayı bu sorun meydana geliyordur. Bu arada bende gülmedim değil doğrusu.

Sanıyorum kupondaş bölümüne girmişsiniz, Opera'nın geç açılması ve kaynak kodlarının iç içe geçmesinden sonra "ms" resimi direk kupondaşta birisinin resmini alıp oraya "ms" resmi gibi görüyor olabilme ihtimali yüksek. Opera tarayıcısı güzeldir ama Nesine nedense hiç yardımda bulunmuyor. :p
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Opera tarayıcı kullanıyorsanız, Nesine arayüzündeki bazı kaynak kodlarını net çekemediğinden dolayı bu sorun meydana geliyordur. Bu arada bende gülmedim değil doğrusu.

Sanıyorum kupondaş bölümüne girmişsiniz, Opera'nın geç açılması ve kaynak kodlarının iç içe geçmesinden sonra "ms" resimi direk kupondaşta birisinin resmini alıp oraya "ms" resmi gibi görüyor olabilme ihtimali yüksek. Opera tarayıcısı güzeldir ama Nesine nedense hiç yardımda bulunmuyor. :p

chrome kullanıyorumda bi kez daha oldu arkadaşın facedeki resmi ana menüdeki en çok oynanan maçların üzerine geçmişti çerezleri,geçmişi falan sildim düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.