Şimdi Ara

Nesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 6 Haziran 2021; 15:23:41 >

• Haklı tabi ilerde başa liyakat sahibi biri geçerse bunun gibiler hep aç kalacak,bunlar cahil vs değil çıkarcılar.

Hepsi ilkokul mezunu tipler,dinci tipler normal bir yönetimde söz,para,mevki,iş vs sahibi olmaları imkansızdı.

O yüzden okumuşlardan nefret ediyolar,herşeyin farkında olanlardan çünkü ellerindekini kaybetmek istemiyolar.

cahile bi şey anlatılmaz, hep en doğrusunu bilir cahil. Senin dediğini duymaz, söz hakkı vermez, bakış açını anlamaya çalışmak yerine nasıl çürütürüm diye bakar. Cahille bi şey konuşulmaz çünkü cahil oraya konuşmaya değil savaşmaya gelmiştir fikir alışverişine değil. Cahil bünyesine yeni fikir almaz, kabul etmez, özür dilemeyi bilmez, haklısın aslında demeyi bilmez. Konuşmak yerine bağırır, anlayışlı konuşmaya çalışmak yerine daha hızlı ve kafa ütülercesine konuşur ki yanlarındaki diller kendi diline engel olmasın. Cahil için tek söz hakkı cahilindir. Herkesi eleştirir lakin her zaman tek doğruyu kendisi yapar. Cahil asla hata yapmaz. Cahil insan mükemmel bir insandır, ama mükemmel diye bir şey yoktur ve cahil insan bunu asla bilemeyecek.

Bunların kendine hayrı yok gelmiş birde ders verecek? Ne iş yaparsın desen tık diye kalır.

Zamanın hükümetleri sayesinde erken yaşta yüksek maaşla emekli oldular. Yıllardır emekliyi çekip duruyorlar.

Şu z kuşağı 60-65 yaşında emekli oluyor. Aylık bağlama oranı da düştü alacağımız emekli parası kuş kadar birşey. Tabi 60 yaşına kadar çalıştıran bir yer bulursak.

• Link patlak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Link patlak

hemen düzeltiyorum

• Nesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 6 Haziran 2021; 15:42:34 >
  • sıktı bu cahil ihtiyarlar

• her mahallede boyle ota moka konusan bir kadin kesin olur. spikerde ona denk gelmis. Nesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor 

Ben yurtdisinda evlendim ilk evlenince bizimde esyamiz yoktu. Tvyi baskasindan odunc almistik. Aldigimiz esyalarinda hepsi taksitliydi. Aile varlikli olmayinca, kendi birikiminde yoksa her evlenen ciftin hayata baslangici bu sekildedir.

Kisacasi konustuklari ceviz kabugunu doldurmaz

• ekmeğe sürülecek aklı yok, ne anlatsan boş buna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -"Okumuş da bana cahaal diyor gördün mü"

Eeee kız okumuş sen okumamışsın teyze. Başka ne diyecekti Mahmut mu?

.......
    Yav bu videoyu arıyordum konu açacaktım ne kadaaa temiz kalpliyim önüme çıktı video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Haziran 2021; 15:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

-"Okumuş da bana cahaal diyor gördün mü"

Eeee kız okumuş sen okumamışsın teyze. Başka ne diyecekti Mahmut mu?

.......
    Yav bu videoyu arıyordum konu açacaktım ne kadaaa temiz kalpliyim önüme çıktı video

Hocam bana da arkadaşım attı da konu açmadan duramadım hemen attım iyi denk gelmiş Nesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor 

• Nesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor

Şu bilincin halka verilmesi gerekirdi kreşlerde...

Ayrıca; elinde kürdan var et yemişsin ,
    Ayağındaki ayakkabıya bak, cebindeki telefona bak, giydiğin kot pantolona bak diye diye ekonomi tahlili kasan acayip acayip tipler türedi.

millet mektepleri kurup bu kafalara en baştan ekonomi iktisat anlatmak lazım .

Böyle kafa olmaz ya

50 sene öncesi ile kıyaslaya kıyaslaya artık kafayı yemişler.
    Bu da aslında dünyadan hayattan ne kadar kopuk olduklarını gösteriyor. Dünya gelişiyor teknoloji ilerliyor ülkeler de buna ister istemez ayak uydurmak zorunda. Mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Haziran 2021; 16:40:43 >

• Haklı tabi ilerde başa liyakat sahibi biri geçerse bunun gibiler hep aç kalacak,bunlar cahil vs değil çıkarcılar.

Hepsi ilkokul mezunu tipler,dinci tipler normal bir yönetimde söz,para,mevki,iş vs sahibi olmaları imkansızdı.

O yüzden okumuşlardan nefret ediyolar,herşeyin farkında olanlardan çünkü ellerindekini kaybetmek istemiyolar.

• Teknolojik gelişmeleri ekonomik başarı sanıyor.Dağ gibi borç ile geçici ucuzluğu ekonomik başarıs sanıyor. Halbu ki sizler öldükten sonra Z kuşağı bu borçları ödemek için az kazanıp çok çalışacak ve bol bol vergi ödeyecek. Hala benim zamanında ile başlayan boş voş geyikler. Yorumlarda yazan arkadaşa katılıyorum. Bunların çoğu aslında çıkarcı. Yardım alıyor torpil buluyor vesaire. İktidar değişirse çoğunun rahatı bozulacak.

• Olay kuşak olayı değil, bilinç ve zeka olayı.

Boomer denilen insanların içinde şimdiki insanları 80e katlayacak olanlarda var, Z kuşağı içerisinde, X kuşağını aratacak cahillerde.

O yüzden Z kuşağı bizi kurtaracak diyen birini görünce şamar atasım geliyor. Anladık 7 milyon oya talipsiniz de be kardeşim bırakın bu popülist söylemleri yeter da.

Videodaki kadın hakkında yorum yapmaya bile gerek yok.

• ben de de var 3 tane araba o da oyuncakNesiller görmüş teyze, Z kuşağına ayar veriyor 

• Bunların kendine hayrı yok gelmiş birde ders verecek? Ne iş yaparsın desen tık diye kalır.

Zamanın hükümetleri sayesinde erken yaşta yüksek maaşla emekli oldular. Yıllardır emekliyi çekip duruyorlar.

Şu z kuşağı 60-65 yaşında emekli oluyor. Aylık bağlama oranı da düştü alacağımız emekli parası kuş kadar birşey. Tabi 60 yaşına kadar çalıştıran bir yer bulursak.

• 60+ yaş beyin erimesi + bilinçli kötülük + Müslümana oy veriyorum cehennemden yırttım batıl inancı = SONUÇ

• Banane 30 sene 40 sene öncesinden.

ben bu güne bakarım kuzum...

• 15 sn dayanabildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cahile bi şey anlatılmaz, hep en doğrusunu bilir cahil. Senin dediğini duymaz, söz hakkı vermez, bakış açını anlamaya çalışmak yerine nasıl çürütürüm diye bakar. Cahille bi şey konuşulmaz çünkü cahil oraya konuşmaya değil savaşmaya gelmiştir fikir alışverişine değil. Cahil bünyesine yeni fikir almaz, kabul etmez, özür dilemeyi bilmez, haklısın aslında demeyi bilmez. Konuşmak yerine bağırır, anlayışlı konuşmaya çalışmak yerine daha hızlı ve kafa ütülercesine konuşur ki yanlarındaki diller kendi diline engel olmasın. Cahil için tek söz hakkı cahilindir. Herkesi eleştirir lakin her zaman tek doğruyu kendisi yapar. Cahil asla hata yapmaz. Cahil insan mükemmel bir insandır, ama mükemmel diye bir şey yoktur ve cahil insan bunu asla bilemeyecek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.