Şimdi Ara

nescafe xpress original yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde ki reklam atağından sonra bi alayımda tadına bakıyım dedim. 3.25'li fiyatıyla redbull'la yarışıyor Maşallah.
    Az önce açtım içtim birisini, bildiğiniz 3'ü 1 aradanın dahada şekerlisi. Aslında şeker oranı aynı gibi ama soğuk olunca iyice şerbet gibi oluyor ve aromasını sevmedim çok yapmacık bir aroması var. Normalde ne çayda ne kahvede şeker sevmem, hatta Türk kahvesini bile şekersiz içerim, belki o yüzden aşırı şekerli geldi birde alırken original yazınca soğuk filtre kahve niyetine almıştım. Bu bile şekerli gelince choco'sunu hiç açmadım.
    İlla kahve diyorsanız eve fitre kahve makinesi alın, 50 bardak sonra kara geçersiniz.
    Sonuç:
    Öncelikle 3.25'e kesinlikle ama kesinlikle değmez. Aroması çok yapmacık, şeker oranı çok dengesiz. İçinde kahveden eser yok bildiğiniz süt su ve şeker. Bunu alacağınıza 50 kuruş fazlaya redbull rahatlıkla alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de aynen fiyatını hak etmiyor 1.50 TL olsa falan neyse pahalı. Bende vanilyalısını içmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Bence de aynen fiyatını hak etmiyor 1.50 TL olsa falan neyse pahalı. Bende vanilyalısını içmiştim

Adamlara kızmıştım 300ml'lik kutusu yokmu diye iyiki yokmuş. Şeker kesiyor zaten içemiyorsun

• Tadını çok seviyorum, sürekli alıyorum ama fiyatı gerçekten pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

Tadını çok seviyorum, sürekli alıyorum ama fiyatı gerçekten pahalı

Şekerli şeyleri seviyorsunuz galiba

• Çikolatalısı gayet güzel bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.