Şimdi Ara

Nescafe tutkunları güzel fırsat,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tchibo da 200 gr lık gold 11,95 tl ayrıca kargo ücretsiz,ben sipariş verdiğimde iki adet promosyon türk kahvesi ve 16 gr lık yine çekilmiş kahve promosyonlarıda varmış onlar sipariş aşamasında kendi tanımlanıyor,güzel fırsat afiyet olsun ücretsiz kargo 25-31 ekim tarihleri arasında.

LİNK_TCHİBO

• türk kahveleri kaç gram
  • teşekkürler peki nescafe gold e göre tadı nasıl bilen var mı?
  • Tansaş ve Migros'un geleneksel promosyonlarını (40 üründe % 40 indirim ve % 30,% 40,% 50 indirim) takip ederseniz JACOBS CRONAT GOLD adlı ürün sık sık indirime giriyor ve 7-8 liraya 200 gramı alınabiliyor.Ben şahsen sık sık alıyorum,tadı gayet güzel...Tavsiye ederim...
  • ben izmir agoradaki yerinden almıştım geçenlerde bu kahveden... 3-5 kere yapıp içtim fena değil tadı ama marka bağımlısı biri olmadığım halde nescafe ninki hakketten daha güzel içimli ..şuan tamamına yakını duruyor hala bitince bir daha alırmısın deseniz ...almam..bundan sonra sadece nescafenin goldunu kullanırım bence içimi daha güzel..tabi yinede herkesin damak tadına göre değişken birşey bu.
  • nescafe yıllarca bende kullandım,bence nescafe gold dan daha hafif içimli,ben 4 senedir nescafe almıyorum. fiyat olarak vakum poşetlerle cam şişeyi karıştırmayalım arkadaşlar,yanındaki promosyon türk kahveleri iki adet yazıyor ama kaç gr lık yazmıyor gelince göreceğiz ben zaten geçen ay afrika çekirdeklerinden tchibo da türk kahvesi çektirmiştim halâ duruyor normal türk kahvesinden içimi biraz daha sert ve yoğun aromalı biraz daha az miktarla yapmak gerekiyor ideal tat için, tabi alıştığımız telve ve köpükten birazcık taviz vermek gerekiyor az oluyor bu haliyle,ama lezzetli

Nescafe tutkunları güzel fırsat,

edit:foto ekleme,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerson -- 27 Ekim 2010; 14:01:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.