Şimdi Ara

Nescafe MyCafe Kahve Makinesi 164 tl İhtiyacı olan kaçırmasın!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyi kötü sadece gold granül kahve ile bunca şey yapıyor
    olma iddiası bile yeterli benim için

3 defa 200 grlık kahve alıp kuponuyla
    çekilişine katıldım
    her çekilişde 1000 adet verdiler

3000 de 1 çıkmaz mı
    çıkmadı

vardır bi hayır deyip almadım henüz
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 16 Ağustos 2015; 1:38:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bir kere filtre kahve için aradaki tat ve nescafe'nin ne kadar acı olduğunu anlayacaksınız. Ayrıca çeşit fazla sanmayın sadece sıcak süt ekliyor ama aynı acı tat...İlla bu acı tat benim favorim diyorsanız buna bu parayı vermeyin süt köpürtücüsü alın aynı işi yapıyorlar üstelik fiyat farkı dağlar kadar :))
  • çözünebilir kahve ülkede ciddi ciddi kahveden yapılan birşey zannediliyor nescafe falan kahve çekirdeği vurgusu yaparak ürün reklamlarında bunu iyice körüklüyor bilinçli şekilde.

french press 20liraya mekanik cihaz alınır kahve dünyası, starbucks(aynı zamanda kahve sattığı için daha taze olur muhtemelen) gibi yerlerden de french presste demlemelik kahve de çektirebiliyorsunuz ve öyle pahalı da değil kilosu 35-40lira birşey yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam kahveye abanmıyorsanız da 250gr yeter artar aylık.5 lira fark için çözünmüş kahveyle sağlığınızı bozduğunuza değmez.
  • Paketli olan hersey gibi muhtemelen nescafede zararlidir ama, benim bildigim kurutulmus filtre kahve benzeri bi yöntemle uretiliyo, icinde de kahve disinda bisey yok pakete bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustteki yorumlarda gordum ikeadaki kahvelere benzer kahve yapan tekli makine nerde bulabilirim? Cafissimo, delongi veya diger markalardan hangisi ona yakin? (Ordaki kahve gercek kahve mi bilmiyorum ama tadi hos geliyor ozellikle capucino)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

Espresso Kahve Makinası alın ya da en azından filtre kahve makinası alın gerçek kahve için. Filtre kahvelerden uzak durun sağlığa zararlı. Ben espresso kahve makinesiyle her türlü kahveyi yapıyorum.

filtre kahve de mi zararlı yoksa granül mü yazacaktınız?

bir de hangi cihazı kullanıyorsunuz, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?
  • Zamaninda 70 tl ye alabiliyorduk,. forumun gazina geldim, almadim, pismanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.