Şimdi Ara

Nescafe Çekilişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit :

KAMPANYAYA KATILIM IÇIN GÖNDERDIGIM SIFRENIN BULUNDUGU ÜRÜN AMBALAJINI VE FIS/FATURAYI SAKLAMALI MIYIM?

Kazanan talihlilerin ikramiyelerini alabilmeleri için sifreli ürün ambalajlarini ve fis/faturalarini, kampanya süresince saklamalari gerekmektedir. Ikramiye tesliminde sifrenin bulundugu ürün ambalajinin ve fis/faturanin ibrazi zorunludur. Kampanyada her sifre yalnizca 1 kez kullanilabilir, mükerrer katilimlar elenecektir ve ayni kod ile ilk gelen katilim kabul edilecektir.

KAMPANYA HANGI TARIHLERDE GEÇERLI?

15.01.2014(Saat 00.01) ile 15.04.2014(Saat 23.59) tarihleri arasinda geçerlidir.

ÇEKILIS NEREDE VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Çekilis, 21.04.2014 saat 11.00’da U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç Is Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/ISTANBUL adresinde bulunan çekilis salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katilimina açik olarak gerçeklestirilecektir.

ÇEKILIS SONUCUNU NASIL ÖGRENEBILIRIM?

Kazanan talihliler, 24.04.2014 tarihinde Radikal Gazetesi Türkiye baskisinda vewww.nescafe.com.tr/kampanya internet sitesinde duyurulacaktir. Ayrica asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapilacaktir.

IKRAMIYEYI KAZANIRSAM HERHANGI BIR ÖDEME YAPMAM GEREKIYOR MU?

Çekilis sonucu kazanilan ikramiyenin ÖTV ve KDV disinda kalan tüm vergiler, yasal yükümlülük ve harcamalar talihliye aittir.

IKRAMIYEYI ALMAK IÇIN YAPMAM GEREKENLER NELERDIR?

Çekilis sonucu ikramiye kazananlar, kampanya duyurularinda ve gazete ilaninda belirtilen yasal süreler içinde U2 Tanitim ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç Is Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/ISTANBUL adresine, kendisinden istenen belgeleri tam ve eksiksiz bir sekilde hazirlayip basvurarak ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardir. Yasal basvuru tarihleri asagidadir.

Çekilis Tarihi 21.04.2014

Gazete Ilan Tarihi 24.04.2014

ASİL SON BASVURU TARIHI 09.05.2014

YEDEK SON BASVURU TARIHI 24.05.2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Silent Man -- 15 Nisan 2014; 19:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük Gün
  • Baya kod yolladım, umarım bi ps4 düşer bize de.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  • Bu da ne ola ki? :D
  • Bende dayımın kodları yolladım onun adına. 50 ye yakındı. Ne zaman açıklanıcak nerden bakabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Baya kod yolladım, umarım bi ps4 düşer bize de.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Çekiliş Ne Zaman : Nescafe 2014 Mercedes A180 ve PlayStation 4 Çekilişi 21 Nisan 2014 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Çekiliş Sonuçları : 24 Nisan. 25 ya da 26 da radikal gazetesinde ayrıca internette de bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Bu da ne ola ki? :D

2014 yılının ilk büyük kampanyası Nescafe’den geldi. Kampanya sonunda 3 kişiye Mercedes A180 Otomobil ve 333 kişiye Sony PlayStation 4 Hediye ediyor. Kampanyada dağıtılan ödülllerin toplam değeri 750bin TL. Nescafenin2013 yılındaki kampanyasına toplam 3.261.385 katılım gerçekleşmişti. Bu sefer çok fazla ödül dağıtımı yapılacağı için toplam katılımın beş milyon üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Kampanyanın büyük ödülü olan Mercedes A180 otomobilin piyasa değeri yaklaşık 80bin TL civarında. Ödülü kazanan şanslı talihliler yaklaşık 15bin TL değerindeki vergiyi ödedikten sonra ödüllerini teslim alabileceklerdir. Nescafe 2014 Mercedes A180 ve PlayStation 4 Çekiliş Kampanyasına katılan tüm katılımcılara bol şanslar dileriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 kadar yolladım bakalım bi ps çıkar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

150 kadar yolladım bakalım bi ps çıkar heralde

Dh den birilerine ciksa bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar açıklandı

• Yine babayı almışız.
  • çekilişe katılıp kazanamayan bir arkadaş bana faturasını yollayabilir mi
    bende paketi duruyor ama faturası yok
  • çekilişe katılıp kazanamayan bir arkadaş bana faturasını yollayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

çekilişe katılıp kazanamayan bir arkadaş bana faturasını yollayabilir mi

Hangi tarihte çekilişe katıldın?

@cold459
    @samet5225

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.