Bmw ayağa düştü artık nescafeden bile çıkmakta. Ben şahsen daha marjinal otomobilleri seviyorum, gözler üzerimde binmekten zevk alıyorum.
Bentley den sonra normaldir.
isterse 530 tane için... elemanların tanıdıkları varken 1.16 yı yabancıyamı verirler? halka açık birşeyde değil ''dıt dıt dıt kazandınız'' mesajı gelecek ki buda Ajdarın bu ülkeye başbakan olma olasılıgından bile düşük bir ihtimal yani boşa ugrasmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: rotational intertia
Bmw ayağa düştü artık nescafeden bile çıkmakta. Ben şahsen daha marjinal otomobilleri seviyorum, gözler üzerimde binmekten zevk alıyorum.
Evet... Mesela Kia Ceed ...
quote:
Orijinalden alıntı: dexter48
quote:
Orijinalden alıntı: enes249
quote:
quote:
Beyler Boşunuza Paranızı Harcamayın Rüyamda Aksakallı Dede Gördüm 10 Tane Bmw de Bana Çıkacakmış Uğraşmayın Boşuna Sonra Hayal Kırıklığına Uğrarsınız..
sen lambo kirala sonra gel
Buda Lamboya Taktı Yha Haftaya Caddeye Gel Alır Almaz Son GAZ Bascam Tabi Trafik Olmassa..
isterse 530 tane için... elemanların tanıdıkları varken 1.16 yı yabancıyamı verirler? halka açık birşeyde değil ''dıt dıt dıt kazandınız'' mesajı gelecek ki buda Ajdarın bu ülkeye başbakan olma olasılıgından bile düşük bir ihtimal yani boşa ugrasmayın.
Usta Kötü Bir Firma Olsa Vermez Dersin .. Ama Nestle Verir. Toplam 10 Tane Araç Verilcek Yani 53.000 Desen Aracın Fiyatını (fiyatını tam olarak bilmiyom) 530.000 Lira Nestle Bu Paradan Fakir Olmaz ...
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Beyler Boşunuza Paranızı Harcamayın Rüyamda Aksakallı Dede Gördüm 10 Tane Bmw de Bana Çıkacakmış Uğraşmayın Boşuna Sonra Hayal Kırıklığına Uğrarsınız..
Buda Lamboya Taktı Yha Haftaya Caddeye Gel Alır Almaz Son GAZ Bascam Tabi Trafik Olmassa..
Memlekette ,bizim köyün bir üstündeki köyden bir çobana bir çekilişten çıkmıştı 116. Bir gün denk geldi. Bizim köy kahvesinin önüne çekmiş benzin parası arıyordu. Karacabey'e ,domatese çalışmaya gidecekmiş.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne Öğrenisi Aga Yhaw Arabayı Kiralıyacağım Firma..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Insurrection
Usta Kötü Bir Firma Olsa Vermez Dersin .. Ama Nestle Verir. Toplam 10 Tane Araç Verilcek Yani 53.000 Desen Aracın Fiyatını (fiyatını tam olarak bilmiyom) 530.000 Lira Nestle Bu Paradan Fakir Olmaz ...
Valla hocam bana sorarsan bu kampanyayı ben düzenlesem bi tanıdıgıma ona cıktı diye veririrm kimse bir şey de diyemez. Hayırlısını diliyorum boşa içmemiş olursun inşallah o kadar.
Bentley den sonra normaldir.
bu nestle kadar SANSÜR bi firma yoktur herhalde adamlar netten kodları gönderebilirsiniz diolar sayfa doğuştan hatalı sürekli şifre kullanıldı hatası verio
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
%0.0002 şansı olan bir çekilişti katılımcı sayısı 5milyona yaklaşmış zaten. Bu 10 kişi dünyanın en şanslı 10kişisi bence ayrıca yinede nette ilan edilsede kendi sitelerinden ilanı beklemek gerek. yani nescafe.com.tr olan siteden.
7 tane yollamıştım, çok umutluydum...
tam 100 tane yolladım çıkmadı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme