Şimdi Ara

Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
638.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu indirin birini kurun deneyin hoşunuza hangisi giderse.
  • Ashampoo kullanıyorum ama boyutu sanki fazla 100 mb, altı üstü cd yazdırıyoruz
  • Burnaware'deki udf bridge dvd tam olarak nedir? Normal data dvd'den ne farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

Ashampoo kullanıyorum ama boyutu sanki fazla 100 mb, altı üstü cd yazdırıyoruz

ABS 6 Free 16 mb hocam gayet yeterli
  • Ben de Ashampoo Burning Studio 9 kullanıyorum ama efektli menü yapamıyorum. Nero da çok rahat yapıyordum ama Nero lanet bir program. Ashampoo'da menü tasarımı yapan var mı sorun nerede ki?
  • burnfreeyi indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: comrad

5 Senelik konu hala çözüme varmamış.
    Yahu indirin birini kurun deneyin hoşunuza hangisi giderse.

Biz, geçici ilişki peşinde değiliz. Uzun süre birlikte olacağımız bir program arıyoruz. Onun için iyisi olmalı, hassasiyetimiz bu yüzden. Nasıl Nero'yu yıllarca kullandıysak yine öyle uzun yıllar kullanacağımız bir program arıyoruz.

• burnaware pro.kullaniyorum bence sorunsuz boyutuda kucuk bi deneyin derim
  • Yaklaşık 2 yıldır neroyu bırakıp imgburn'a geçtim. Minicik bir program ve her türlü kalıp ve cd-dvd yazma işimi görüyor. Tavsiye ederim.
  • imgburn de gercekten ayni isi yapiyor.sagolun hocam
  • arkadaslar mrb.ben windows 7 64bit kullanıyorum.acaba hangisi sıstemıme uygundur.ve iso dosyalarını cd ve dvd ye yazabılecegım bır program olsun istiyorum.sımdıden yardımlarınız ıcın tskkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excitir06_84 -- 16 Ekim 2011; 15:09:22 >
  • Hepsi işini görebilir ama ben bu aralar BurnAware Free versiyonu kullanıyorum. Gayet hızlı ve işini güzel bir şekilde yapıyor. Önerilir.

İndirmek için:http://www.burnaware.com/

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excitir06_84

arkadaslar mrb.ben windows 7 64bit kullanıyorum.acaba hangisi sıstemıme uygundur.ve iso dosyalarını cd ve dvd ye yazabılecegım bır program olsun istiyorum.sımdıden yardımlarınız ıcın tskkler

Ben dediğim gibi 2 yıla yaklaşıyor neroyu bırakalı. Win 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. Sanal CD dışında her türlü cd dvd ve iso kalıp yazma gibi işlerimi imgburn ile yapıyorum. Türkçe desteği de var.

Türkçe için gerekli dil dosyasını ayrıca indirip gerekliyere atmanız gerekiyor.
    http://www.imgburn.com/index.php?act=download

• BURNFREE pek güzel bi program değil kaldırdım tvsiye etmem. Heryerde burnfree yazısı çıkıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: excitir06_84

arkadaslar mrb.ben windows 7 64bit kullanıyorum.acaba hangisi sıstemıme uygundur.ve iso dosyalarını cd ve dvd ye yazabılecegım bır program olsun istiyorum.sımdıden yardımlarınız ıcın tskkler

Ben dediğim gibi 2 yıla yaklaşıyor neroyu bırakalı. Win 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum. Sanal CD dışında her türlü cd dvd ve iso kalıp yazma gibi işlerimi imgburn ile yapıyorum. Türkçe desteği de var.

Türkçe için gerekli dil dosyasını ayrıca indirip gerekliyere atmanız gerekiyor.
    http://www.imgburn.com/index.php?act=download

Aynen.

imgburn diyorum.

• CDBurnerXP ile yaptigim butun track cdlerde sorun yasadim, hic iyi program deil,isimi gormedi yani butun cdleri tekrar bastan olusturcaz artik..
  • ashampoo gayet iyi bence.
  • ashampoo 10 ilaçlı..
  • İlaçlı program kullanmıyorum mümkün olduğunca. Ücretsiz ve gayet iyi iş gören ve az yer kaplayıp hiç makineyi yormayan bir program da varken hiç gerek yok. Kendi sitesinden en güncelini indirip gönül rahatlığıyla kuruyorum. Alternatifi yoksa belki derdim ama var. İmgburn
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.