Şimdi Ara

nero wnaspi32.dll hatası veriyor.deliricem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nero ile cd yazmak istiyorum ama acılırken wnaspi32.dll hatası veriyor.neroyu silip yeniden kurdum ama olmadı başka cd'den kurdum ama yine olmadı.nero'nun sitesinde bununla ilgili bir link var ama oda çalışmıyor bu seferde orjinal dosyayı istiyor bilen varsa bir yardım etsin

• merhabalar

arkadaşim başka bir nero cd si ile o zaman sorun çözülecektir yada cd key'ini bulup full yap o zamanda sorun kalmaya bilir...

başarilar.
  • tekrar merhaba

şimdi aklima geldi senin sisteminde virus olabilir ondan kaynaklaniyor. sen en iyisi bilgisayarina yeniden sistem yükle böylece çözülebilir sorun.
  • ftp://ftp6.nero.com/wnaspi32.dll dosyasını indir Nero ve C:\Windows\Systems klasörünün altına kopyala
  • abi neler denedim olmuyo.bunu başkaşekilde halledebilirmiyim.yada başka bir cd burner önerebilirmisiniz varsa link güzel olur herkese tesekkurler
  • valla şefim olsa magazin senin ama yok :) ama araştiracam senin için bulabilirsem pm atarim.
  • bence bu baska
    banada bazzen bazı programlarda olyo bazaen dll. dosyalrını sılınce
    ama işletim sistemini yenıden kur o kesın cozum bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerodan daha iyi programlar var easy cd dvd creator 7 mükemmel bir program winoncd de olabilir
  • arkadaslar nero 6 kurdum wnaspi32.dll hatası yine veriyor ama cd ye yazabiliyorum.yardımlarınız için sağolun
  • arkadaslar nero 6 kurdum wnaspi32.dll hatası yine veriyor ama cd ye yazabiliyorum.yardımlarınız için sağolun
  • winaspidll diye google arattır. programı var. kurarsan çözülür...
  • Arkadaşım %99 writerinde sorun var çünkü hata veren dosya writer'in sürücüsü eğer garantiliyse bir göster derim
  • Ben de Windows yenilenir ise sorun kalkar diye düşünüyorum. Bazı sorunlar, olumlu sonuç veriyor. ama ilerde başka sorunlar çıkabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.