Şimdi Ara

Nero'da İso Yazdırma Hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Windows 7 İso dosyası var.. Fakat nero ile yazdırmak istediğimde ilk önce yazıyor %99 a kadar gidiyor fakat % 100 olduğunda Kapanış metni bi defada yazılamadı diye bir hata veriyor ve yazım işlemi başarısız diyor. Ve DVD de çöp olmuş oluyor..
    Arkadaşlar dünden beri 6 dvd çöpe gitti..
    Lütfen yardım edin..
    Daha bir ay öncesine kadar tıkır tıkır yazıyodu herşeyi.. Yaklaşık 1 aydırda hiç bişey yazdırmadım zaten.. Dün yazıcam tuttu ve bu hata ile karşılaşmaya başladım. Farklı iso yazdırma programlarıylada yazdırmayı denedim fakat değişen bişe olmadı diğer programlardada neroda yaptığını yapıyor %99 da takılıp kalıyor.. Farklı DVD kullandım yine aynı hatayı verdi.. En düşük hızlarda yazdırdım yine aynı şeyler oldu..
    Lütfen yardım edin..
    Nedir bu hataya sebep olan :( :(

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• IMGBurn ile deneme yapmayı deneyin.
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
    Dediğiniz programı indirip hemen deniyorum..
  • Rica ederim. DVD için de aceleniz yoksa 4X hızını tavsiye ederim. CD için 16x idealdir.
  • Dediğiniz gibi ve dediğiniz programla denedim.. Sonuç yine negatif hocam.. Resimde gördüğünüz gibi bi hata verdi.. Hemde yine % 100 e geldiğinde..
    Şu kapanış metni neyin nesidir niye tüm programlar bu kısma gelince hata veriyo hala anlamadım.. 7.nci Dvd yide çöpe yollamış oldum..

http://pic1.resimupload.com/r7/resim_315148410.JPG

• Hocam sanırım dizüstü bilgisayar kullanıyorsun :) .

Verify, yani onaylamayı istemişsin yazılımdan. Onay sürecine geçmeden önce yazılım diski çıkartmayı istemiş ve çıkartmış. Laptop tarzı bilgisayarlarda elle itmek gerekiyor diyor. Yani bu program ile yazdırdığın CD'yi tak, verify işlemine devam edecektir.

Ekleme : Yazılım zaten yazım işleminin başarı ile bittiğini söylemiş size, en alttan üçüncü satırda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacaygun -- 25 Eylül 2010; 2:38:04 >
  • Harbiden yuh bana yıllardır pc kullanıyorum sözde ben ona nasıl dikkat etmemişim Kendimden utandım bi an

Ben orda sazan gibi sinir olup işlemi iptal ettiğim için ve aynı zamanda elimdeki dvd lerde bitmiş olduğu için alt katımızdaki arkadaştan bi dvd alıp tekrar yazdırmaya başladım hemen. Hemde 3x te yeterki yazsın

İnş. dediğiniz gibi çıkar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baştan yazdırmaya başladım yine aynı kısma geldi ve yine aynı uyarıyı vedi bende onaylaması için Dvd yi tekrar yerleştirdim fakat bu seferde hemen ardından bu hatayı veriyor..

http://pic1.resimupload.com/r8/resim_304019385.JPG
  • Hocam öncelikle size teşekkürü bi borç bilirim Dediğiniz program sayesinde 3 dvd daha harcamış olsamda sonunda yazdırmayı başardım..

Fakat bu seferde driver larla alakalı bi sorun yaşamaya başladım daha doğrusu Windows 7 Ultimate in Xp uyumluluk modu ile alakalı bilgi almak istemiştim.
    Yeni açmış olduğum konuya bi göz atmanızı rica edicektim.. İnşallah bu aşamadada yardımcı olursunuz

Tekrardan teşekkür ederim.
    Saygılarımla.
  • Konu hakkında bilgim yok hocam, denemedim ne yazık ki .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.