Şimdi Ara

NERO.7.ULTRA.EDITION çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NERO.7.ULTRA.EDITION çıkmış 970mb kadar bir ebadı var

Yükleyipde bakan varmı nedir ne değildir?

• resmi sitede var mı yoksa 1gb'ta yakın bişey sonra sakata gelmiyek.
  • Şu anda resmi sitesinde bulunmuyor.
    Nero 7 Premium 550mb civarı.
    Nero Burning Room ise 49mb.
    Programlardan bahsettim ama kusura bakmayın burada link veremem.
  • Ya zaten bi arkadaş vermişti sanırım bunlarda o dediğinden %99' geldi mi hata veriyomuş program.Neyse beklemekte yarar var.
  • ben hata vermeyeninin dünyanın en iyi torrent sitesinden buldum yaklaşık 15gündür çıkmış durumda ve inanılmaz bir ilgi görüyor fakat tam işlevleri ne ? ne işe yarıyor ?

normal bir CD yada DVD yazma programından fazlasını verdiği kesin fakat sürekli medya yazmama rağmen pek teknolojisiyle ilgilenmem her nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 27 Eylül 2005, 3:40:09 >
  • ben kullanıyorum şuan nero 7 premium birçok özellik eklenmiş ama ben sevmedim bazı radikal kararlar vermişler mesela bir data yazmak istiyorsunuz ama burn simgesi olan kısımda hiç simge yok sen istediklerini oraya kendin ekliyorsun insan bi nero ilede bu kadar uğraşmak istemiyor doğrusu boyutu 522 mb bazı yerlerde 11 ve 12 ye bölünmüş olarak verilenlerde sorun çıkıyor

• Hakkaten nedir ne değildir bu "Nero 7 Premium" bilgisi olan var mı? Neler var içerisinde ki paket bu kadar büyük (550mb)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunda smart ın resmi

• bu resimlerde neler eklendiğini görebilirsiniz ikitane daha

• iki tane daha

• altı üstü cd yazilacak ne gerek var bu kadar makineyi kstırayim.. 550 Mb lik program yuklemeye ne gerek var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

altı üstü cd yazilacak ne gerek var bu kadar makineyi kstırayim.. 550 Mb lik program yuklemeye ne gerek var...

cd yazan kısım 40 mb civarı diğer ksım nero nun diğer yazılımlarını içeriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

altı üstü cd yazilacak ne gerek var bu kadar makineyi kstırayim.. 550 Mb lik program yuklemeye ne gerek var...

hay ağzına sağlık
  • bugünde nero 7 ultra editionu indirdim ve kurdum bunda premıumda olan sorunlar yok ve tamamen türkçe olarak kuruluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

bugünde nero 7 ultra editionu indirdim ve kurdum bunda premıumda olan sorunlar yok ve tamamen türkçe olarak kuruluyor

Sayende premiumda ne var ne yok az çok görmüş olduk.
    Ultra edition'a devam.
    Bilgiler için teşekkürler.
  • olsun bakalım bunlarda nero 7 ultra editiondan

• bunlarda var

• bunlarda son 2 olsun

• Bir sürü gereksiz player ve viewerlar eklemişler. 550mb civarı bir şey.

Çok büyük bir yenilik göremedim. Muhtemelen yenilikler kodlarda gizlidir.

Bu arada ben nero express kullandığım için liste falan oluşturmam gerekmiyor.
  • birde data ları yazmayı bir başara bilseydim iyi ama cok sorun yaşıyorum sanki canı istediği zaman yazıyor canı istemediği zaman yazmıyor sinir olup siliyorum ama yinede cok güzel çünkü yazdığın cd lerin üzerine kristal parcacıklar yerleş miş gibi cok güzel ve inanılmaz bir güzelliği var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.