selam arkadaşlar ben bu işleri yeni yeni öğreniyorum.şimdi siteme neredeyim ikonu koymak istiyorum.neredeyim>anasayfa>haberler>günce haber gibi girdiğin yerleri ve sitede neede olduğunu göstersin.nasıl yaparım.bilen arkadaşlar bi el etsın lütfen.teşekkürler
Soruyu biraz daha net anlatabilirsen yardımcı olabileceğime eminim. Anladığım kadarıyla Web Sitesinde hangi sayfada bulunursanız Navigasyon kısmında o sayfanın butonunda o sayfada bulunduğunuza dair bir işaret gibi birşey istiyorsunuz. Doğrumuyum ?
merhaba Şimdi ben sitemde menünün hemen altında bır yere site ziyaretcisinin sitede nereleri tıklayarak o sayfaya ulaştığını gösteren kodları istiyorum.hani bu formdada varya tüm formlar>>webtasarım-programlama>>tasarın ve grafik şeklinde ziyeretci istadiği anda bu kısımdan geri dönebilsin.anlatabildimmi bilmem.bekliyorum .teşekkürler
Ne demek istediginizi anladım. Henüz o kadar kod bilgim olmadıgı için yardım edemeyecegim malesef. Yardımcı olmak isteyen kişilere kolaylık olması icin kullandıgınız kodlama dilini yazarsanız iyi olur