Şimdi Ara

Nereden yakıt alıyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Shell total opet bp vs farketmez hepsi lukoil zaten 😄 rusyadan geliyor çoğu dizel arada bulgaristan israil azerbaycan ama genelde rus spot piyasasını kullanıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir önceki benzinli arabamla (1,2 clio 3) Eskişehir yolunda (mezitleri çıkarken) yaklaşık 90 km hızla giderken araba birden stop etmiş ve hafif panikle sağa çekmiştim arabayı.
    kontağı kapatıp tekrar marşa basınca normal çalışmıştı.

    dönüşte hemen servise gitmiştim. Bana arızanın enjektörden olduğu bir enjektörün anlık tıkandığı bu yüzden stop ettiğini ve büyük ihtimalle aldığım yakıttan olduğunu söylemişlerdi. Ki ben yola çıkmadan önce Shell den almıştım. (normalde sürekli opet kullanırım)

    Aradan zaman geçti bi dizel ardından yine bir benzinli arabam oldu 1.0 ecoboost focus. benzini opetten almaya devam ederken Shell in kendi bayisi olan bir istasyondan benzin alayım dedim. işime yakındı opete üşendim.

    Ardan 2 gün geçti motor arıza ışığı yandı. servise gittim arıza kaydına baktılar ve sorunun yakıttan olduğunu söylediler.

    Kısaca 2 Shell maceram 2 arıza. Muhtemelen fena halde denk geldi. en nihayetinde Shell in marka ve pazar büyüklüğü belli ama şahsım adına bir daha Shell den yakıt almam.
    Opet "can" dır der devam ederim.




  • Genel olarak opet tercih ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IKBY den
  • Benim aracım 208 1.2 110 hp olan, motor acayip benzin seçiyor bende. Mesela OPET benzini gürültülü ve vuruntulu çalıştırıyor. Thermo dan aldım performans yerlere düştü. Shell iyi ama çabuk bitiyor. Kadoil çok şaşırttı performansı iyi geldi bana. Aytemiz ve bp de hiçbir sorun yaşamadım . Bu aralar motorun en sevdiği total benzinini kullanıyorum . Aracın gidişi titreşimi performansı çok iyi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzini shellden akli kelden al diyesim geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    aytemiz optimum dene gayet iyidir.aytemiz değeri bilinmeyen ender markalardan biridir ve çok iyi yakıt satar senelerdir.
  • Alpet'ten alıyorum LPG 3.15₺

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.