Şimdi Ara

Nereden peydah oldu bu fps takıntısı? Dev şirketlerin bize dayatmalarından gına geldi! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
33.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ne konsolum ne de 144 fps monitörüm var.

Alıntıları Göster
    Hayatınızın bir döneminde illaki bu size de isabet edecek teknolji ilerliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 dan sonrası benim için gereksizdir. bir kere 100 fps nin üstünde NFS oynadım. oynayamadım bile.
  • 600 hz monitörünüz olmazsa anlayamazsınız onun için 700 hz monitör almalısınız. Mesela şöyle bir Doom'a girip atres atayım diyorsanız 800 hz monitör almalısınız, Gta 5'de arabalarla gezeyim görev yapıp kafa dağıtayım diyorsanız 900 hz monitör almalısınız. Grim Fandango oynamak istiyorsanız Rtx 2080ti alıp Rt ayarını açık yapıp adamın kafasından yansıyan ışığı görmelisiniz. Oyunun hikayesiymiş, keşif hissiymiş, verdiği hazmış, araştırma hissiymiş, karakter geliştirirken onun yerine kendimizi koyabilmekmiş bunlar önemli değil. Önemli olan 11 bin tl ekran kartı alıp 500 fps almak, sonra da bununla hava atmaktır!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

600 hz monitörünüz olmazsa anlayamazsınız onun için 700 hz monitör almalısınız. Mesela şöyle bir Doom'a girip atres atayım diyorsanız 800 hz monitör almalısınız, Gta 5'de arabalarla gezeyim görev yapıp kafa dağıtayım diyorsanız 900 hz monitör almalısınız. Grim Fandango oynamak istiyorsanız Rtx 2080ti alıp Rt ayarını açık yapıp adamın kafasından yansıyan ışığı görmelisiniz. Oyunun hikayesiymiş, keşif hissiymiş, verdiği hazmış, araştırma hissiymiş, karakter geliştirirken onun yerine kendimizi koyabilmekmiş bunlar önemli değil. Önemli olan 11 bin tl ekran kartı alıp 500 fps almak, sonra da bununla hava atmaktır!
    En doğru yorum. Ne grafik o kadar önemli ne de fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinbedavayav -- 26 Ağustos 2018; 15:48:17 >
  • Vakti zamaninda oyun oynarim diye gtx950'li bi notebook aldim ets2 harici birsey oynamadim,su siralar can sıkıntısından cs 1.6 oynuyorum 2-3 el

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

60hz ekrandan 1000 fos alsan da çok değişen bir şey olmaz millet keriz mi 240hz erkan alıyor

oyundaki hareketlerin daha yumusak ve esnek oluyo 333 fps olmadan atliyamayacagin yer var onu nasil aciklican peki fps yi gormuyosak etki etmez diosun ama etki edio iste demek oyuna hareketlerine cod 2 yi 10 yil oynadim monitoru 75hz ayarliodum ama 75fps ile 333 fps farkini direk anlarim ekranda fps yazmasada tecrube konusuo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

bu mesajı artılayanlar olmuş bide. Belli ki okadar yıl boşuna oynamışsınız hocam cod 2 toujane zıplama şeklinde youtubeda aratabilirsiniz.

o mesaji artiliyanlarin sayisi dh daki cehaleti gozler onune serio youtubeda cekilmis cod 2 jump videolara bakmak yeterli fps etkisini gormek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Ağustos 2018; 22:15:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wow vayne GG

hocam ben cod2 yi hep oynasana dan oynadım, bilmem bilir misiniz kurt_v2 diye bi oyuncu vardı elinden mp44 ü düşürmezdi iyi günlerdi

benim oynasanadaki nickim acitmiyicamdi beni mutlak bilmen lazim o zaman bende cok fazla oynardim oynasanada sonra pingler yukselince biraktim devlet aboneleri izlio die soylentiler cikti dogru heralde pingler birden herkeste yukseldi cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Ağustos 2018; 22:24:13 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    vallahi kurt_v2 abi dısındakı hic kimseyi hatırlamıyom ya, kendi nickimi bile hatırlamıyom

• bide yuksek fps de yari otomatik silahlar otomatige donusuo resmen cok seri ates edio.

• 60 ile 75'in farkı bile bariz sen gelmiş ne diyorsun

• Sen bi oyna bakım cs goyu 250 fps altinda mermi nasil yamuk yumuk gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sendeki bu mantıkla telefonların kameraları neden gelişiyor nasıl olsa fotoğraf çekiyor.

Neden yüz tanıma geldi parmak izi neyimize yetmiyordu.

Telefonlar neden büyüdü...

Bu mantıkla teknoloji gelişmez.

• Fps arttıkça Frame time düşer.Rekabetci oyunlarda minimum gecikme bile önemlidir. Kaynak israfı olduğunu düşünüyorsanız oyunu 2k, 4k 60hz oynayın ama bırakın insanlar 144hz 1080p 300fps minimum input lag ile oyununu oynasın

• iPad Pro'dan telefona geçince bile inanılmaz fark hissediliyor, yüksek tazeleme hızı ve dolayısıyla yüksek fps gereksiz filan değil.

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/8MnSJ6NlPnU

• bu gözler 30 dan sonrasını görmez olayı tamamen hurafe. Benim kannımca önemli olan fps de drop olmaması. Mesela skyrim oynuyorum 60 dan 57 ye düştüğü an farkederim ama başka bir oyunu 30fps de oynarken ve düşme olmuyorsa rahat rahat oynarım. Bazı oyunlarda ise bu fps olayı farklı. iki oyundaki 60 fps aynı olmuyor. Yada şöyle söyleyeyim, ps4teki 30 fps ile bilgisayardaki 30fps ile arasında çok çok çok fazla fark var.

Bunlar maalesef ekran kartı hileleri. Öyle oyunlar var ki, eski oyuna naZafan 2-3 yenilik ekleniyor ama istediği sistem 2-3 katı. Grafiklerde, oyun motorlarında da farklılık yok dikkatinizi çekmek isterim.

Ben şahsen oyunlarda, fpsye grafiğe bakmıyorum oyunun kendisi önemli olan, hikayesi önemli olan. Online oyunlarıda oynamam keza pc oyunu oynayamaz hale geldim çünkü her oyun birbirinin aynısı saçma sapan oyunlar.

• Hocam 120 hertzlik bir monitör görnüştüm markette, gerçekten masaüstünde bile farkediyor. Kaymak gibi akıcı. Oyun yoktu ama anlayabiliyodum yani. 30 fps cidden az, bazen yarım vsyncyi açıp deniyorum, 30 fps kesinlikle 60 gibi değil. Ha şunu da anlamıyorum belirteyim. Adam vsyncyi kapatıyor, 500 fps alarak kendini tatmin ediyor. Yav kardeşim monitörün gösteremediği kareleri ekran kartın çizse nolucak çizmese nolucak, boşu boşuna güç harcatıyosun karta.

60 fps en idealidir, 50'ye bile düşse gözümde bir keyifsizlik oluyor. 120 Hertzlik bir monitöre 120 fps mükemmeldir, 10 numara ve pırlantadır. Çok farkeder. Ama teknoloji çok geri daha, 10000 dolar vermeden sana o güzelliği sunamıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.