Şimdi Ara

Nerede? İzmir Mithatpaşa Anadolu Teknik Lisesi ve EML

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mithatpaşa Anadolu Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi
    Mithatpaşa CD. NO:469 Küçükyalı / İzmir

Arkadaşlar bu okulun nerede olduğunu bana tarif edecek olan varmı. maps.google.com da yer gösterirseniz çok makbule geçer.Bucadan gelecem.

KPSS ye girecemde geçen sene ilkokul denk gelmişti, sıralar ve sınıflar baya minyatürdü.

Hatta bu okulda okuyan varsa zemin kat 11 Nolu sınıf netarafa bakıyor, güneş falan alıyormu, geçen sene güneştede kalmıştım sırılsıklam olmuştum, saunadan farksızdı.

• Güzelyalı'dan Kemeraltı'na giderken sağda diye hatırlıyorum.
  • Sanırım Halil Rıfat'ın aşağısında.

Güzelyalı sahil bulvarının sağında, içerde bir ana cadde var (Sahilde neredeyse her sokak buraya çıkar zaten.). Mithatpaşa Caddesi. Baya uzun. O cadde ilerleyen taraflarda 2 tane yola ayrılıyor. Birisi sağda yokuş, Halil Rıfat denilen yere gidiyor. Diğeri ise ana caddeye devam ediyor. Okulun girişi zaten bunun üstünde.

Bu yol ayrımının orada taksi durağı var. Solda devam eden ana cadde üzerindeki okul girişinin karşısında, caddenin öbür tarafındaki sahil görünüyor, ayrıca otobüs durakları ve basketbol sahası mevcut.

Okul tarihi bir bina.

http://www.mithatpasa.k12.tr/index.html

Google Maps bulamıyor. Ya Mithatpaşa diye girdim, okulun adını girdim, baya bir baktım ama okulu sana orada tarif etmem çok güç. Çünkü çok az öğe göstermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 21 Haziran 2008; 21:59:19 >

• Ne taraftan Geliceksin Ona göre Tarif edeLim. Eğer Konaktan Geliceksen Karataştan Döndükten 2 durak sonra in Lambalardan geç Orda Mithatpaşa Parkı var Okul o parkın hemen arkasında Eğer Balçova - Narlıdere Tarafından Geliceksen Güzelyalı köprüden 6 Durak Sonra in yine Mithatpaşa parkını görürsün zaten

Dipnot: Benim anlattığım yol sahil yolu için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UquR1925 -- 21 Haziran 2008; 22:06:42 >
  • Bucadan ilk önce Konak'a gelirim, YKM'nin oradan çok uzak değilse yürüyerek giderim. Karataş ilkokulunun neresinde. Geçen sene orada girmiştim az çok oraya kadar biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Bucadan ilk önce Konak'a gelirim, YKM'nin oradan çok uzak değilse yürüyerek giderim. Karataş ilkokulunun neresinde. Geçen sene orada girmiştim az çok oraya kadar biliyorum.

YKM'den Okula bi 20-25 Dk Yürürsün Karataşın ordan sahile çık dümdüz yürü solda bi park görürsün zaten okul o parkın hemen arkasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UquR1925 -- 21 Haziran 2008; 22:12:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UquR1925

quote:

Bucadan ilk önce Konak'a gelirim, YKM'nin oradan çok uzak değilse yürüyerek giderim. Karataş ilkokulunun neresinde. Geçen sene orada girmiştim az çok oraya kadar biliyorum.

YKM'den Okula bi 20-25 Dk Yürürsün Karataşın ordan sahile çık dümdüz yürü solda bi park görürsün zaten okul o parkın hemen arkasında.

Evet. Ya da yürümek istemezsen 300 ile de gidersin diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar azçok kafamda belirdi yeri. Konaga gidip oradan 2. bir otobusle gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta bucadan tek otobus yok. Konaktan hangi otobusler önünden geçiyor.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar azçok kafamda belirdi yeri. Konaga gidip oradan 2. bir otobusle gitmeyi düşünüyorum. Sonuçta bucadan tek otobus yok. Konaktan hangi otobusler önünden geçiyor.

Dediğim gibi 300 tam önünden geçiyor olması lazım.
  • Teşekkürler.
  • Mithatpaşa benim canım okulum...
    3 sene boyunca evka-1 den her Allahın günü mithatpaşaya gitmiştim.Tek seferde gitmek istersen 276 kuruçeşme-inciraltı vardı.Sanırım hala aktif,bu otobüs okulun önünden geçer,zaten durak tam önünde.Ykm den yürürüm dersen 5 km. 15-20 dakikada yürürsün.Biz çoook yürüdük malum öğrencilik.
  • cem arkadaşım buca'dan geleceğine göre 271 nolu otobüse bin tam önünde inersin iki otobüs yapmana ve zaman kaybetmene gerek kalmaz.Aşağıdaki adres sana yardımcı olur

http://www.eshot.gov.tr/hat_saat/Site/EshotHatlar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahsun Süpertitiz -- 21 Haziran 2008; 23:30:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.