Şimdi Ara

Nerede iş bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba,19 yaşındayım pek fazla tecrübem olmadığı için nerede iş bulabilirim bilmiyorum.. nasıl yerlere başvurursam alınma olasılığım yüksek olur? işte 3-4 ay çalışmayı planlıyorum daha sonra dil kursuna gideceğim kursun parasını karşılamak istiyorum şimdiden teşekkürler

• GARSONLUK VS YAPABİLİRSİN GAZETELERDEKİ İLANLARA BAKMANI TAVSİYE EDERİM
  • migros tansaş bim a101 gibi marketler
    lcw defacto vs
    burger king, mc donalds, iş tecrübesi istemezler de çalışanın iliğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 21 Eylül 2014; 0:31:48 >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    garsonluk yapmışlığım var ama belirsiz çalışma saatleri vardı 12 saatten fazlaydı ve parayıda günlük kafalarına göre veriyorlardı o yüzden bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniyaku

garsonluk yapmışlığım var ama belirsiz çalışma saatleri vardı 12 saatten fazlaydı ve parayıda günlük kafalarına göre veriyorlardı o yüzden bıraktım

YERİNE GÖRE DEĞİŞİR HOCAM BAŞKA YERLERE BAKMANI TAVSİYE EDERİM ONUN HARİCİNDE BİM KOTON VS YERLERDEDE ÇALIŞABİLİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

migros tansaş bim a101 gibi marketler
    lcw defacto vs
    burger king, mc donalds, iş tecrübesi istemezler de çalışanın iliğini

aslında benimde aklımda bunlar var ama giyim sektörü için tecrübe istemezler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

YERİNE GÖRE DEĞİŞİR HOCAM BAŞKA YERLERE BAKMANI TAVSİYE EDERİM ONUN HARİCİNDE BİM KOTON VS YERLERDEDE ÇALIŞABİLİRSİN

haklsınız hocam ama ben biraz daha çok çalışma saatleri ve ücreti belli bir yer arıyorum garsonluk yaparken pek insan muamelesi görmüyorsunuz malesef kıdemli çalışanlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ofis işi nasıl bulabilirim?
    5 ay önce açıldı
    İş bulamadım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

haklsınız hocam ama ben biraz daha çok çalışma saatleri ve ücreti belli bir yer arıyorum garsonluk yaparken pek insan muamelesi görmüyorsunuz malesef kıdemli çalışanlardan

tabi biraz sabır taşına dönüşeceksin para kazanmak kolay değil

• Burger King ve turevleri olan restoranlara gidip form doldur kendini pazarla seni hemen alirlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelik avm bunyesindeki veya benzer magazaları onerırım yazmıştım zaten tecrübe istemezler elin ayagın duzgun olsun alırlar ihtiyaca göre
    marketler de olabilir migros gibi iş bolumu olan marketler öncelikli başvurabılırsın yıne tecrube gereklı degıl pek en olmadı bim a101 vs.

vasif gerektirmeyen işler bunlar, ihtiyac halinde eleman alımında çok kriter yok alırlar yani. tabi yorucu işler fakat çalıştıgın elemanlar kafa ise çok sorun olmaz. özgeçmiş hazırlayıp başvuruda bulun geri dönüş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popeyex -- 21 Eylül 2014; 0:58:17 >
  • Koton giyim magazasina gir. Maaşı iyi, +200 tl alisveris karti veriyor. Satis oranina gore prim alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Burger King ve turevleri olan restoranlara gidip form doldur kendini pazarla seni hemen alirlar.

cevabınız için teşekkürler ama çalışmayı düşünmediğim tek iş fast food tarzı yerler zaten o tür yerlerden yemek yemeğe bile tiksiniyorken öyle biryerde çalışabileceğimi sanmıyorum onun dışında herhangi birşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

öncelik avm bunyesindeki veya benzer magazaları onerırım yazmıştım zaten tecrübe istemezler elin ayagın duzgun olsun alırlar ihtiyaca göre
    marketler de olabilir migros gibi iş bolumu olan marketler öncelikli başvurabılırsın yıne tecrube gereklı degıl pek en olmadı bim a101 vs.

vasif gerektirmeyen işler bunlar, ihtiyac halinde eleman alımında çok kriter yok alırlar yani. tabi yorucu işler fakat çalıştıgın elemanlar kafa ise çok sorun olmaz. özgeçmiş hazırlayıp başvuruda bulun geri dönüş olur

hocam benimde aklımda avmdeki mağazalar var zaten önerilerinizi dikkate alıcam teşşekür ederim
  • Geçen gün pat diye arkadaş geldi hadi motorla iş başvurusuna gidiyorum sen de gel dedi. Tansaşa gittik form doldurun dediler bende doldurdum bir tane müdür geldi, pazartesi gelip başlayın dedi. Evde totoyu yayıp yatıyorken bir anda işçi olarak buldum kendimi. Geçen aylarda yine bu arkadaşa uyduğumda kendimi dizide oynamaya çalışırken bulmuştum bakalım daha neler gelecek başımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotec -- 21 Eylül 2014; 1:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyotec

Geçen gün pat diye arkadaş geldi hadi motorla iş başvurusuna gidiyorum sen de gel dedi. Tansaşa gittik form doldurun dediler bende doldurdum bir tane müdür geldi, pazartesi gelip başlayın dedi. Evde totoyu yayıp yatıyorken bir anda işçi olarak buldum kendimi. Geçen aylarda yine bu arkadaşa uyduğumda kendimi dizide oynamaya çalışırken bulmuştum bakalım daha neler gelecek başımıza.

keşke bendede öyle bir arkadaş olsa
  • Pizzacılara Git Aynı Gün İştesin:D
  • quote:

herkese merhaba,19 yaşındayım pek fazla iş tecrübem olmadığı için nerede iş bulabilirim bilmiyorum.. nasıl yerlere başvurursam alınma olasılığım yüksek olur? işte 3-4 ay çalışmayı planlıyorum daha sonra dil kursuna gideceğim kursun parasını karşılamak istiyorum şimdiden teşekkürler

İstanbuldaysan migrosa başvur 2 günde ararlar 5 güne başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackCastle

Pizzacılara Git Aynı Gün İştesin:D

bana yakın bir tane pizzacı var eleman aradıklarını sanmıyorum ama yinede sorayım birde maaş ne kadar oluyor genellikle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aniyaku -- 21 Eylül 2014; 1:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

herkese merhaba,19 yaşındayım pek fazla iş tecrübem olmadığı için nerede iş bulabilirim bilmiyorum.. nasıl yerlere başvurursam alınma olasılığım yüksek olur? işte 3-4 ay çalışmayı planlıyorum daha sonra dil kursuna gideceğim kursun parasını karşılamak istiyorum şimdiden teşekkürler

İstanbuldaysan migrosa başvur 2 günde ararlar 5 güne başlarsın

istanbuldayım hocam avmde iş bulamazsam migros bim öyle yerlere başvurucam maaşı hakkında bir bilginiz varmı?
  • güzel işler çevreden bulunur. internetten gazeteden bulunan işten hayır gelmez. işsizliğin bukadar yüksek olduğu bi ülkede bi şirket eleman bulamayıp sağa sola ilan verip eleman arıyosa o iş çalışılabilecek bi iş değilki kimse orda çalışmıyo. boşuna zahmet edip uğraşmayın bence. bu yollardan zamanında geçmiş biri olarak söylüyorum kafadan sıkmıyorum. tavsiyem ilk önce eşe dosta sorun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.