Şimdi Ara

Nerede bu Msi 'GP' serisi kullanıcıları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 yıldır masaüstü kullanıcısıydım.Mobilite ihtiyacından laptop aldım dün ve direk forumda aldığım serinin kullanıcılarının tavsiyelerine bakmak istedim fakat gp serisi kullanici sayfası bulamadım.Acaba ben mi bulamadım yoksa gp hariç bütün serilerin kulubü varmı?

    Aldıgım cihaz bu;

    https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gp63-leopard-8re-235xtr-i7-8750h-16gb-128gb-ssd-1tb-6gb-gtx1060-156-freedos-pmu359529

    Varsa bu seri hakkında bilgisi olan paylaşırlarsa sevinirim.Internette en az bilgi bulabildiğim cihazlardan dı almış bulunduk...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yeni bir ürün olduğundan kullanıcı sayısı bir elin parmakları kadar. Bu kampanya ile grup oluşacaktır. Ben de bunlardan biri olmak üzere idim. Ama son anda ge73vr 8re modelinde karar kıldım. Gp serisinde kullanılan gtx 1060 evet 1050ti modelinden iyi bir ekran kartı ama genede arada kalmış bir ürün. Diğer bir ifade ile üst düzey ekran kartları 1070 ile başlıyor laptoplarda. Seçiminiz hatalı mı ? Hayır değil. İmkanlarım ge73vr 8re için yeterli olmasa idi benimde tercihim 8. Nesil işlemci olan gp serisinden yana olurdu. O fiyat aralığında klasik markalar arasında daha iyi bir ürün Yok.

    Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Güzel seçim yapmışsınız sizde, birara bende baya bakınıyodum.



    Masaüstünden laptopa geçince zaten ilk günden ne olursa olsun masaüstü performansı alınamıcağını anladım cihazlar ne kadar iyi olursa olsun.Incecik kasalara koskoca bir sistemi sıkıştırıp yüksek oyun performansı almak bi hayli macera gibi :)))



    Yine de güzel cihazlar albenili.Teknoloji meraklısı biri olarak aldığıma pişman olmadım.Sadece daha fazla bilgi edinme adına bu mesajı yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupup

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.