Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama öne fanlar koyup yana fanlar kyup arkaya '' ve üste '' biraz pahalıya mal olur yapılmaz demedim ama zaten arkadaşımız zevk işi diye belirtmiş yapar heralde
  • arkadaşlar ısı en büyük dert dediğiniz gbi-
    ancak onuda düşünüyorum napalım biras masraflı olacak belki ama güzel şeyler çıkacak ortaya,
    ilerde sıwı soğutma hedefim zaten
    saolun yorumlar için,
    fikir werirseniz sewinirim
    şimdiden saolun
  • Çıra fln kullanmamaya çalış valla alev alır söndüremezsin. yada kasanın yanına bide yangın söndürme tüpü
  • dışı odun olsun içini metal plaka kaplat bence
  • quote:

dışı odun olsun içini metal plaka kaplat bence

Bencede bölece Performans için hava akımını daha rahat sağlıyabilirsin .
  • arkadaşım odundan kasa yaparsan ısınma problemi yaşarsın ısınmaması için güzel soğutma yapabilen fanlar kullanmanı tavsiye ederim.
    ilgin bi çalışma olacagına inanıyorum.
  • güzel fikir aklıma
    bişey geldi taştan kasa mermer falan o tür bişeyle böle bişey yapılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

güzel fikir aklıma

yaparsın vinçle odana koydurtursun bidaha da kaldıramazsın yerinden
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

güzel fikir aklıma

yaparsın vinçle odana koydurtursun bidaha da kaldıramazsın yerinden

Sanırım adını hatırlamıyorum bir arkadaş Mermer Kasa Mod die bi başlık açmıştı belki yapmıştır
  • arkadaşlar önceki mesajları okuyarak yorum yazarsanız daha iyi olur,ısınma zaten ilk sorunumdu,onu iyi bir soğutmayla halledeceyimi solemişdim,içine de bir çözüm bulacam,dediğiniz gibi plaka daha akılcı bir seçim olur,neyse bu iş hakketen uzadı baya,ama olacak asıl fırsat yeni geçiyor elime-bol bol waktim olacak...
  • abi hala bekliyoruz ya nerde kaldı senin bu mod
  • YOLDA ARKADAŞLAR YOLDA
  • zuhahaha anakart yanar kasa yanar masa yanar mönitör yanar hoparlörler felam patlar zincirleme kazaa bende akvaryum kasa yapıcam y angına 1e 1
  • bekledeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 28 Ocak 2008; 12:05:55 >
  • arkadaşlasr bu işe benmde canım iyica sıkıldı netces bakalım nolcak bu işin sonu ama ümidi kesmek yok,proje gerçekleşecek
  • Bak bi umutsuzluk sezmeye başladık sanki
    Bu kadar gazı bana verseler graniti oyardım yaw.
    Başla gelir gerisi.Akıllı hesap yapana kadar deli kopruyu geçmiş hesabı oldu bu iş iyice.Başla bi sorun sıkarsa el bırlıgı ile bi çözüm bulunur.Ben şahsen ustume dusenı yapmaya hazırım.
    Yeter yaw bak halk galeyana gelıcek ona gore.
  • yaw aslında oymadaqn gözüm korktu ama koca kasayı oymak baya zor,ama ben hâlâ yılmadım yapacağıma inanıyorum-bencede bu iş iice uzadı başlıyacam artık...
    hafta sonu başlarım muhtemelen bittmi bilmem ama
    tekrar hepinizden özür dilerim baya uzadı muhabbet
    ama yeteeeeeeeeeeeerr
  • Bak şöle bişi söliyim akvaryum kasa güzel hoş ama bakımı 10 bin kat daha zor Ama odun kasa mis gibi hiç sorunu yok bak bu kadar gaz verdik başla artık . .
  • tamam arkadaşlar ben de sıkıldım artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 31 Ocak 2008; 13:40:19 >
  • hasret bitiyor projeye yarın başlıyorum,ama oyma biras zorlıyacak sanırım ,şu an aklımda ağacı plaka olarak keserk birleştirmek warkafam karışdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 1 Şubat 2008; 21:30:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.