Şimdi Ara

NERDEN ALMALI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sımdıye kadar sadece gold dan pc aldım ve artık butun tanıdıklarıma da soyluyorum: GOLD dan hıc bısey almayın!!!

yazıcıoglu pıyasasından yanı çakal kucuk tuccarlardan ve oraya çöreklenmıs, benım gıbı bılıncsız tuketıcıler sayesınde acaıp palazlanmıs gold gıbı oradakı bıkac magaza gıbı yerlerden ufak tefek seyler dısında alısverıs yapmayın bence.

bu forumda - ve buna benzer bıkac forum daha var- yazan arkadaslardan da TEKNOSA dan bısey alınmayacagı ortaya cıkıyor kı magazalarda benım de gordugum bu yonde.satıs elemanları cok yetersız ve ılgısız.

bı de dırekt bu ısı yapmayan yerlerden mesela CARREFOUR gıbı...bu gıbı yerlerden de pahalı elektronık urun aldıgınızda bı sorun cıkarsa karsınıza yuzunuze aval aval bakacak alakasız satıs elemanlarının cıkacagını garantı edebılırım.

bence bu konuda en ıyı kararıwww.sikayetvar.com da bılgısayar satan fırmalarla ılgılı sıkayetler sorunlar ve karsılasılan tavırlarla ılgılı yazıları okumak faydalı olucaktır.

dızustu alacagım ben de , pc depoyu bılmıyorum yerıne gıttım ama bulamadım.bımeks bu konuda zannedersem -cok mukemmel olmasa da -ısını ıyı yapmaya calısan yerlerın basında gelıyor galıba.(turkıye sartlarında ıyı de anca bu kadar oluyor ıste...)calısanları da sımdılık sadece genel ızlenım acısından cok da kotu dııl gıbı...daha arastırıyorum ama ben de heralde bımeks den alıcam gıbı gozukuyor...

• VATAN dan da alınmazmıs hıc bısey.kullanılmıs laptop ı yenı makıne gıbı satmaya kalkmıs pıs herıfler yaa.packert bell notebook kısmında yazıyo hıkayesı...
  • bende pcdepo konusunda hemfikirim gerçektende müşteri hizmetleri çok iyi sattıkları malım arkasında kesinlikle duruyorlar
  • evet sana katılıyorum pcdepo.com şu an Türkiye genelinde yaptığı işin hakkını veren firmalardan bir satarken olsun satış sonrası olsun müşteri memnuniyeti konusuna çok özen gösteriyorlar 2 senedir onlardan kendime ve eşime dostuma birçok sey aldım hiç problem yaşamadım yaşamsam bile anında çözüm buldular.
  • pcdepo da hem fiyatlar uygu hem müşteri memnuniyeti çok iyi
  • pcdepo 1-2 yıldır iyi gidiyor ilk 15 gün içinde üründe arıza çıkması durumunda birebir değişim yapması çok iyi umarım diğer firmalara örnek olur özellikle teknosaya
  • bilgisayar parçalarını evinize en yakın bilgisayarcıdan alın ancak notebook konusuna gelince notebook alıcaksanız pcdepo.com dan başka biryerden almayın bence bu işi hakkıyla yapıyorlar
  • arkadaşlar teknokoliği nasıl bilirsiniz????
    laptop almayı düşünüyorumda
    en iyisi bimeks benim kredi kartlarıma uzun taksit yapsaydı bide hiç terredüt etmezdim almak için.
  • teknokoliği hiç duymadım ancak bimeks-vatan-teknosa üçlüsünden kesinlikle mal alınmaz
  • PCdepo da dikkat etmek gereken Dolar bazında uygun fiyatları Türklirasına kafalarına göre bir kurdan çevirerek uyanıklık yapmaları. Örn: Dolar serbest piyasada 1.52 Gold Pc de 1.50 PCdepo da 1.58.
    Ayrıca forum PCdepocularca sürekli manipüle edilmekte bu da firmaya olan itibarımızı azaltmaktadır.
    Forumu iyi araştırırsanız bu tiplerin foyasını ortaya çıkaran newfishermen nick li arkadaşımızın yazısına raslarsınız.

Saygılarımla.

http://forum.donanimhaber.com/m_4481689/mpage_1/key_//tm.htm#4481689

Huhukomsu Ya selam olsun.

Örnek:http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXDINS512MTXP1

Şimdi bu Dell 1300 659+KDV 1249,46 YTL denmiş.
    659 un %18 i 118.62 yapar yani KDV dahil 777,62 dolar.Yukardaki TL fiyatı bölelim buna 1.606 çıkıyor işin ilginci kurlarıda sabit değil modelden modele değişiyor kiminde 1,58 kiminde 1,60 araştırın görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 29 Mayıs 2006; 13:48:53 >

• pcdeponun linkini vermişsin peki daha ucuz olan bir yerin linkini niye vermedin ??

quote:

Orjinalden alıntı: weak

PCdepo da dikkat etmek gereken Dolar bazında uygun fiyatları Türklirasına kafalarına göre bir kurdan çevirerek uyanıklık yapmaları. Örn: Dolar serbest piyasada 1.52 Gold Pc de 1.50 PCdepo da 1.58.
    Ayrıca forum PCdepocularca sürekli manipüle edilmekte bu da firmaya olan itibarımızı azaltmaktadır.
    Forumu iyi araştırırsanız bu tiplerin foyasını ortaya çıkaran newfishermen nick li arkadaşımızın yazısına raslarsınız.

Saygılarımla.

http://forum.donanimhaber.com/m_4481689/mpage_1/key_//tm.htm#4481689

Huhukomsu Ya selam olsun.

Örnek:http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSXDINS512MTXP1

Şimdi bu Dell 1300 659+KDV 1249,46 YTL denmiş.
    659 un %18 i 118.62 yapar yani KDV dahil 777,62 dolar.Yukardaki TL fiyatı bölelim buna 1.606 çıkıyor işin ilginci kurlarıda sabit değil modelden modele değişiyor kiminde 1,58 kiminde 1,60 araştırın görün.

• ayrıca sen ne foyasından bahsediyorsun dostum burası düşünce paylaşma platformu
  • arkadaşlar kimin ne olduğunu bilmeden hemen kafanıza göre yorum yapmayın lütfen
  • izmir için konuşayım ilk öncelikle bimeks hele bornova bimeks bu konuda arkadaşların dediği gibi dört dörtlük walla kazık yiceğimi bilsem gidip oradan alırım bütün malzememi garantidede sorun çıkmıyo müşteri memnuniyeti süper. şaka bi yana adamların fiyatlarıda fena değil uyguladıkları bir sürü indirimler kuponlar tatiller ... bir sürü bişiler oluyo o açıdan çok iyi diğer yandan izmirde tavsiye edebileceğim firmalardan biriside tekmar dır. sakın olbim e gitmeyin oradaki adamlardan ben uyuzum bilmiyom isterseniz gidin ama her bi şeyde pürüz çıkkarıyolar müşteriye iyi davranmıyolar.
  • Buyrun Sayın Kraliguana;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1208

Aynı notebook dolar bazında 30 dolar +KDV daha pahalı ama türk lirası olarak 6 lira daha ucuz.
    1.Ben PC deponun dolar kurunu kafasına göre ayarlamsına sinir oluyorum ve bunu tüketiciyi kandırmak olarak görüyorum.(Direk defterden silinmesi için 1 sebeb bu)
    2.PCdepo çalışanlarının bu ve benzeri forumlarda onlarca nick ile en iyi pc satan kim,en ucuz yer neresi,en sorunsuz kim satıyo şeklinde gerek kendileri konu açıp gerekse gerçekten merakla soran kişilerin konularına girip reklam yapmasına sinir oluyorum.Bunu forum arkadaşlarımı kandırmak olarak görüyorum.

Sonuç olarak bu firma satışta her yol mübahtır stratejisini izleyen kendini kendi öven TÜKETİCİ DÜŞMANI bir firmadır ve gözümde Teknosa nın şark kurnazlığı yapan halidir.

Gerçekten tüketici olarak bilgi almak için forumlara giren arkadaşlara tavsiyem bütün konuları elinizden geldiğince okuyun her yazılana inanmayın.Belli bir süre geçsin kanaat oluşturun ondan sonra tavsiye alın.

Saygılarımla.

B

• birde yalvarsaydın pcdepo dan almayın gelin novabilgisayardan alın diye arkadaşım çok bariz ortadasın ama bence yanlış yoldasın nova bilgisayarı başka firmaları karalıyarak büyütemezsin yazık edersin firmana önce sitenize adam gibi taksit koyun ondan sonra yürümeye başlayın

quote:

Orjinalden alıntı: weak

Buyrun Sayın Kraliguana;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1208

Aynı notebook dolar bazında 30 dolar +KDV daha pahalı ama türk lirası olarak 6 lira daha ucuz.
    1.Ben PC deponun dolar kurunu kafasına göre ayarlamsına sinir oluyorum ve bunu tüketiciyi kandırmak olarak görüyorum.(Direk defterden silinmesi için 1 sebeb bu)
    2.PCdepo çalışanlarının bu ve benzeri forumlarda onlarca nick ile en iyi pc satan kim,en ucuz yer neresi,en sorunsuz kim satıyo şeklinde gerek kendileri konu açıp gerekse gerçekten merakla soran kişilerin konularına girip reklam yapmasına sinir oluyorum.Bunu forum arkadaşlarımı kandırmak olarak görüyorum.

Sonuç olarak bu firma satışta her yol mübahtır stratejisini izleyen kendini kendi öven TÜKETİCİ DÜŞMANI bir firmadır ve gözümde Teknosa nın şark kurnazlığı yapan halidir.

Gerçekten tüketici olarak bilgi almak için forumlara giren arkadaşlara tavsiyem bütün konuları elinizden geldiğince okuyun her yazılana inanmayın.Belli bir süre geçsin kanaat oluşturun ondan sonra tavsiye alın.

Saygılarımla.

B

• arkadaşlar lütfen buna bir son verim burası forum firma savaşları filan değil komik olmayın
  • arkadaşlar sizleri kınıyorum pcdepo gibi saygınlığını kanıtlamış bir firma hakkında böyle atıp tutmanız hiç hoş değil şu aşağıda saydığım şartları yerine getiren firma varsa rekmlamını yapsın burada adamların yaptıkları bunlar

1-15 gün içinde arıza yapması durumunda birebir değişim garantisi
    2-Ürün yetkili serviste problemi halladilemezlerse hemen konuya dalıp çözüm buluyorlar
    3-En bol taksit seçeneği
    4-Siparişle Aynı gün sevkiyat garantisi

Bunları şu an pcdepo.com yapıyor varsa başkaları söyleyin bizlerde bilelim

öyle malı sattıktan 1 saat sonra siz kimdiniz ne vardı gibi terbiyesiz bir şekilde cevap almıyorsunuz
  • Sayın PCdepo çalışanı ve avukatı Kraliguana isminiz gibi deişken nicklerinizle istediniz kadar saldırın bana Doğru bildiğimi söylerim bunu sen ve BOT arkadaşların engelleyemezsiniz.
    Novabilgisayar çalışanı falanda deilim yazımın sonunu idrak edemediniz sanırım.
    Ben diyorumki Forumu iyice inceleyin,3-5 BOT atlayıp süper şahane ben aldım hep oradan alırım dedi diye bir firmaya ve PC modeline gözü kapalı atlamayın araştırın sadece tavsiyeyle olmaz bu işler.
    Yukardaki linkini ilk yazımda verdiğim newfisherman ve huhukomsu nick li arkadaşımın yazısını iyi okuyun Özellikle burada en çok reklam yapan BOT nick sahibi firmalara dikkat edin.
    PCdepo ve Novabilgisayar bunların önde gidenidir.(Verdiğim örnekte novabilgisayarı seçmem bilinçli seçimdir bu sayede aranızda rekabet olsada bir birinizin tavuğuna kışt demiyeceğinizi anlamış olduk)

PCdepo ya eleştirim 2 konudadır dikkatli okuyun konuyu sulandırmayın ;
    1.Değişken ve yüksek kur uyguluyorlar.
    2.Bir sürü deişik nick ile tüketiciyi forumlarda yanıltıyor,yönlendiriyor ve reklam yapıyorlar.

Bu konuda yeni yazı yazmıyacağım meydan sizin BOT lar.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 29 Mayıs 2006; 21:45:37 >

• birde oldu olucak bütün forumdaki üyeler pcdepo çalışanı deseydin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.