Şimdi Ara

NERDEN ALMALI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek orda çalışmıyorsun.
    Çok ilginç.
  • PCdepo ii dıyolar bide Bimeks dende sıkayet duymadım sımdıye kadar ürünü onunde acıp bakıyorlar tum ozellıklerıen eger bır sorun varsa yenısı ile hemen orada degıstıryorlar
  • pcdepo.com notebook konusunda kesinlikle lider
  • yaklaşık 4-5 yıldır internetten alışveriş yapıyorum. 4ay kadar önceydi sanırımwww.axesshop.com diye biryer açılmış, nasıl biryer diye denemek için küçük bi alışveriş yaptım. sonradan 2-3 alışveriş daha yaptım. şimdiye kadar problem yaşamadım. hepsiburada dan alışveriş yapıpta 15gün aldığım ürünü beklediğim olmuştu, hatta vakti zamanında siberstore denen lanet yerden sipariş ettiğim yazıcıyı alamayıp birde üstüne paramı geri almak için günlerce uğraştığımda oldu. burdan verdiğim siparişlerin en geç geleni 4 günde elime ulaştı. peşin fiyatına taksitleri falan yok ama peşin fiyatla alışveriş yapmak için birebir. peşin fiyatları çok ucuza geliyor.

• garanti belgesi ve işletim sistemi yüklü geliyor

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arkadaslar hepsiburada ya da pcdepo dan alınan laptoplar işlwtim sistemi yuklu halde mi geliyorlar veya lisasnlı win cd sini verip sizin mi yuklemenizi talep ediyorlar?
    birde internetten alınan laptopların garanti konusu naasıl oluyor?ornegin istanbul dısında oturan biri olarak laptopda her sorun cıktıgidinda istanbula urunu kargolamak zorunda kalacak mıyım?
  • internettn alışveiş ypmak buyuk kolaylık ama yukardada bi arkadaşın dediği gibi 3 kuruşluk bişi almıyoruz,sonuçta laptop.bence cihazı görüp, en azından yarım saat test etmek daha garant gibi geliyo...tabi bazen istersen 10 saat test et, eve gidersin olmadık bi yerinden arıza da verebilir...biraz da şans galiba...karar vemek zor...slmlar...
  • merhaba arkadaşlar laptop alacaksanız www.gold.com.tr den alacaksınız şaşmayın sakınn valla ben o siteden onlarca ürün aldım ve aldırdım hiç biri bi sorunla karşılaşmadıı satış müdürünü azda olsa tanıyorum hepsi çok dürüst adamlar yani kısacası tükürdüklerni yalamıyorlar bi daha valla benden demesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• gold dan ürün almakmı tövbe birkere düştüm o hataya ben pcdepo.com u öneririm gerisi yalan 1654 aldım siparişten bir gün sonra elimde idi kutu hiç açılmamıştı ve içinden 2 yıl garanti belgesi çiktı ve ürün süper kalite hizmet süper kalite
  • Öncelikle alış-veriş sitelerinden kesinlikle alma. Hepsiburada ve estore dan acı tecrübelere sahibim. Zamanında teslim edilen bir ürünüm olmadığı gibi müşteri hizmetleri yalan üstüne yalan söylemekte, üstleri de bunlara göz yummaktadır. Saçmalıktan başka bir şey değildir bu siteler. Vade farkı koymamaları veya biraz düşük fiyat vermeleri cazip gelse de her türlü üç kağıt mevcuttur bunlarda. Bilgisayar gibi en az 2-3 sene kullanılacak bir elektronik cihazı böyle ne olduğu yalanın bininin bir para olduğu bir yerden kesinlikle almanı tavsiye etmem. Türkiye'de hala online alış veriş konseptinin bilincinde değil bu siteleri. Hala bakkal mantığı ile çalışıyorlar. Netten alacaksan, işi sadece bilgisayar olan yerlerden almak en mantıklısı. Hatta imkan varsa görerek dokunarak almak.
  • akşamı ümraniye karfurdaki bimeks'ten dell inspiron 6000 aldım, fiyatını 999$+kdv ye çekmişler, wordcard ve maximum karta 12 taksit yapıyorlar, garantisini infronic veriyor. Infronic le sorun yaşayan varmı acaba? servisi nasıldır?
  • Hyp nini dediğine katılıyorum.mağaza yerine en iyisi görerek dokunarak hatta kullanmış olanlarız izlenimlerinide beraberinde almak..
  • ben pcdepodan acer 1654 aldım ürün siparişten birgün sonra geldi acerin orjinal paketi kutuyu ben ilk ben açtım garanti belgesi fatura herşey yasal kesinlikle güvenimi kazandılar
  • pcdepocu arkadaslar bencede farkli bir yontem izlemeliler. bu elestirileri kimse uzerine almak sorunda degil..
    ben teknosadan f.s. almaya karar vermistim ama igrenc beyaz tuslar cok soguttu beni. simdi acer almaya megilliyim ve ilk isim gidip magazada gormek oldu. tavsiyem oncelikle alinacak aleti gormektir, ikincisi ise telefonla yada internettense gidip magazadan almak daha mantikli.. (tabi gerekli fiyat arastirmalarini yaptiktan sonra..) ve ayrica gorustugum tum saticilar birbiriyle celisen tavsiyeler veriyor, karar vermek gercekten cok zor. allah yardimcimiz olsun..
  • MAVİ BİLGİSAYAR hakkında ne diyorsunuz? Malum 5024'ün satıcıları bu nedenle soruyorum...,
  • bende acer 1654 aldım pcdepo dan siparişten 24 saat içinde elime ulaştı kesinlikle piyasada en güvendiğim firma pcdepo
  • pcdepo bu işte iyi gidiyor ama bence kredi kartları ve taksit belirleme kriterlerini biraz daha gözden gecirirlerse tüketici kitlesi daha da artabilir.
  • arkadaşınm bu iş için hepsiburda en iyidir bana kalırsa birkaç arkadaşım oradan aldılar adamlar sözünde duruyor.ama istersen daha çok konum bulabilirim.

• teknosa----> ilgililer ama dedikleri şu notebook u açınca geri almayız. sattıktan sonra ilgi sıfır...

vatan-------> inanılmaz ilgisizler, sanki! o kadar çok müşteri varki biz orda niye bulunuyoruz, satıcı elemanları ilgisiz ve bilgisiz...bence çok müşteri kaçırdılar...

bimeks-------> her açıdan dört dörtlük, elemanlar çok ilgili, müşteri memuniyeti üst noktada, tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 11 Ocak 2006 20:13:14 >
  • Arkadaşlar birileri MAVİBİLGİSAYAR dan bahsetse makbule geçer::::::
  • bencee bimeks müşteri memnuniyeti açosında en iyisi
    ben notebookumu orada aldım çoook ilgililer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.