elinizde imkanlarınız olsa yine Türkiyede mi yasardınız.yoksa baska bi ülkedemi yasamak isterdiniz.mesela ben ilk fırsatta yurtdısına gidicem ve Türkiye ye gelmemeye calısacam.cünkü hersey allakbullak
bu aslında duruma göre değişir.tek başımaysam büyük şehirler iyi olur.yanımda kız arkadaşım varsa bir adaya;güneş batarken denizin karşısında oturulup,duygusal bir müzik dinleyebileceğim,elime şarabımı alıp içebileceğim bir yere giderim.
New York'da bir gökdelenin en üst katında yaşamak.... Tokyo olabilir , Alp dağlarında küçük bir ağaçtan ew olabilir...
hiç gitmedim ama Trabzon da yaşamak isterdim (köylerinde Bir dağ da yayla evinde )
Ama kesinlikle Türkiye'den ayrılmak istemem
deniz kıyında küçük bir kasabayı tercih ederim
Merak ettiğim çok yer var ama,Roma,Berlin ve ya Madrid e gitmek isterdim
ama önce bir tercüman tutardım.
havasına suyuna taşına topragına bin can feda olsun...... arkadaşlşar ilede yabancı ülkeye gitmeye gerek yok bütün herkes türkiyeye gelmek istiyo sizde kaçıosunuz
ABD Burası oradan daha güzel ama ben orada yaşamak istiyooom
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
havasına suyuna taşına topragına bin can feda olsun...... arkadaşlşar ilede yabancı ülkeye gitmeye gerek yok bütün herkes türkiyeye gelmek istiyo sizde kaçıosunuz
kendi ülkemizde 2.sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz neyapalım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme